«Κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή...» - Απίστευτο ξέσπασμα από την Σοφία Βογιατζάκη

«Σαφώς όμως έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή...» - Απίστευτο ξέσπασμα από την Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και του Γιώργου Μουλά. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε στην περίπτωση να έκανε παιδί, αλλά και για τα κιλά της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τα κιλά της

Βullying συναντήσατε στη ζωή σας;

Επειδή δεν υπάρχει γενικότερα μέσα στο κεφάλι μου δεν το αναγνωρίζω κιόλας εύκολα. Εμφανώς όχι δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς όμως έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου. Εγώ δεν τα ακούω καν αυτά.

Είχατε μιλήσει και για τα κιλά σας και είχατε πει πως δεν τα καταφέρνετε παρά το γεγονός ότι φροντίζετε τον εαυτό σας.

Μία βάζω, μία βγάζω και δεν μπορώ να τα κρατήσω ποτέ. Δεν μπορώ να τα διώξω και να τα συντηρήσω, να μην τα ξαναπάρω. Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή δεν έγινε και τίποτα (Γέλια). Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει. Όταν μπαίνω στη διαδικασία είμαι πειθαρχημένη αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω. Μπορώ να το κάνω 6-7 μήνες, χάνω 25 κιλά και μετά τα παίρνω ξανά γιατί σταματάω.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη προβήθηκε και στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» μέσα από την συχνότητα του Alpha, το πρωί της Πέμπτης (19/1).

Η αναφορά της Σοφίας Βογιατζάκη για περιστατικό με τα κιλά της

Η Σοφία Βογιατζάκη, είχε ξανα κάνει λόγο για τα κιλά της και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από μικρή ηλικά, κάτι βέβαια που δεν την έκανε να το βάλει κάτω ποτέ, δείχνοντας έτσι τον δυναμικό χαρακτήρα που διαθέτει.

Μάλιστα, θέλησε να εξηγήσει μέσα από την αναφορά της στην εμφάνισή της και στο πόσο αδύνατη είναι ή πόσα κιλά έχει πάρει, το γεγονός πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με την υγεία πρώτα και μετά με την αισθητική. Έτσι, τόνισε και την αξία του ψυχολόγου.

«Ήμουν πάντα αυτό το γελαστό κορίτσι, αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ ντροπαλό», είπε αρχικά και δήλωσε για τις σχέσεις της: «Δεν θα μπορούσα να υπάρξω με σύντροφο χωρίς χιούμορ!».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Από 17 ετών "παλεύω" με το θέμα των κιλών μου. Ποτέ δεν ήταν θέμα αισθητικής για μένα, αλλά θέμα υγείας. Ίσως πρέπει να πάω σε έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει με το θέμα των κιλών μου».

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης Ρέππας για να μου προτείνει το guest στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" είπα αμέσως ναι! Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται, που γράφουν, που δουλεύουν με τους ηθοποιούς. Όταν βλέπω κλήση τους, πριν καν μου πούνε τι δουλειά είναι, λέω ναι», κατέληξε.