"Άναψαν" τα αίματα στο πλατό του Open Weekend - Τσακωμός μεταξύ Κωνσταντάρα και Μηλιόγλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor

Το πρωί του Σαββάτου (21/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» είδαν κάποια στιγμιότυπα από την καλύβα του Survivor All Star, που έπιασαν την Καρολίνα με τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και "άναψαν" τα αίματα στο πλατό της εκπομπής του open, με πρωταγωνιστές τους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Δημήτρη Μηλιόγλου.

Το απόλυτο χάος έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η κοπέλα που ο Μάριος Πρίαμος απομονώνεται στη ζούγλα του Survivor All Star δεν είναι η Ελένη Χαμπέρη, αλλά η Καρολίνα Καλύβα. Το όνομα της έσκασε σαν "βόμβα" πίσω στην Ελλάδα, αφού η κοπέλα έχει σύντροφο που την περιμένει και την αποθεώνει στα κανάλια.

Ο λόγος για τον Μπο, ο οποίο την στήριξε για να παραμείνει στο παιχνίδι όταν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ στις εκπομπές μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια.

«Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω «δεν ξέρω» ούτε θα το κρύψω. Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει», είχε πει στο Super Κατερίνα, λίγο αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους.

OEmbed]https://twitter.com/kafrenia/status/1616558955852976134?s=20&t=3OKEwny_9PqRuHnBv_cW1Q[/OEmbed]

Ο τσακωμός στον αέρα του Open Weekend μεταξύ Κωνσταντάρα και Μηλιόγλου

Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής Open Weekend μεταξύ του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του Δημήτρη Μηλιόγλου, με την Ελένη Τσολάκη να κατευνάζει τα πνεύματα. Αφορμή στάθηκε η κρυφή σχέση του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, οι οποίοι απομονώνονται και ανταλλάσσουν κρυφά φιλιά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λόγω του ότι έχει βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης και γνωρίζει τα κατατόπια, προσπάθησε να ξεδιαλύνει και τους υπόλοιπους. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στις σχέσεις των παικτών αλλά και στο περσινό «κατσάδιασμα» της Μυριέλλας Κουρεντή που είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.