Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον άνδρα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της - Φωτογραφίες

Δεν είναι ο Νίκος Μουτσινάς

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Είναι λίγες και σπάνιες οι φορές που έχουμε δει την Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο, μιας είναι από τους ανθρώπους, που δεν της αρέσουν τα φώτα την δημοσιότητας και αγαπά την ηρεμία. Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που πρόσφατα ανακοινώθηκαν κάποια ευχάριστα νέα για αυτήν (δείτε εδώ τι) βγήκε παρέα με ένα πολύ καλό της φίλο.

Η σπάνια βραδινή έξοδος της Ζέτας Μακριπούλια

Το βράδυ της Παρασκευής (20/1) η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βγήκε μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Θανάση Αλευρά και απόλαυσαν την έξοδο τους παρέας. Γνωρίζουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον ηθοποιό μετρούν πολλά χρόνια δυνατής φιλίας και αυτό είναι γνωστό, μόνο και μόνο από τις αναρτήσεις της.

Με ένα μαύρο, απλό και συνάμα σίκ ντύσιμο και ίσια μαλλιά, η Ζέτα Μακρυπούλια, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, πλάϊ στον Θανάση Αλευρά.

Η βραδινη εξοδος

Λίγα Λόγια για τον Θανάση Αλευρά

Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» Κάρολος Κουν και έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, όπως "Ο Μικρός Πρίγκηπας" του Εξυπερύ και "Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή.

Το 2008 του απονεμήθηκε το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν για το ρόλο του στην παράσταση «Ήρωες», της Ελένης Γκασούκα. Το 2013 κέρδισε την πρώτη θέση στον - φιλανθρωπικού χαρακτήρα - διαγωνισμό Your Face Sounds Familiar προσφέροντας τα έσοδα στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Το 2020 σε συνέντευξή στο περιοδικό ANTIVIRUS, έκανε coming out ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, λέγοντας «Φυσικά και στηρίζω τη ΛΟΑΤ+ κοινότητα, αφού ανήκω κι εγώ σ΄αυτή».