«Μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι γιατί...» - Φίλος του Βασάλου και της Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το χωρισμό τους

Οι αποκαλύψεις που έκανε την ώρα που οι ίδιοι ακόμη το κρύβουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι γιατί...» -  Φίλος του Βασάλου και της Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το χωρισμό τους

Καλός φίλος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλο επιβεβαίωσε το χωρισμό τους που κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που τον πρώην ζευγάρι μένει ακόμη στο ίδιο σπίτι. Ο λόγος για τον Κώστα Οικονόμου που παραχώρησε δηλώσει στην εκπομπή του MEGA, μετά την αποχώρηση της δημοσιογράφου από το Survivor All Star.

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν μιλήσει καθόλου για τη σχέση τους, ωστόσο, μερικές κινήσεις τους είχαν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Όπως για παράδειγμα όταν κατά την αποχώρηση της η Ευρυδίκη πήρε αγκαλιά τον Κωνσταντίνο και του ψιθύρισε στο αυτί τρυφερά λόγια.

Αποκαλύψεις για το χωρισμό Βαλαβάνη - Βασάλου

«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πάρα πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται».

Ο νέος σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της από το All Star στις πρώτες της δηλώσεις, είχε ερωτηθεί και για τον φημολογούμενο νέος της σύντροφο.

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποχωρήσω. Θα ήθελα να έχω παραμείνει. Πίστευα ότι σίγουρα δεν θα έφευγε ο Σπύρος Μαρτίκας γιατί έχει δυνατό κοινό. Πιστεύω ότι αν έμενα, σίγουρα θα είχα βελτίωση και φάνηκε από τον τελευταίο αγώνα. Κάποιοι μπορεί να χάρηκαν που αποχώρησα.

Ένιωσα αδικημένη από τον Σπύρο που είπε ότι έχω κλίκα με την Σταυρούλα και την Ελένη. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Εγώ ήμουν κοντά στην Δαλάκα, την Ασημίνα, τον Μάριο και τον Σάκη. Ως τηλεθεάτρια στον προηγούμενο κύκλο, είδα ότι ο Σπύρος έχει τα δικά του σχέδια στρατηγικής. Ξεκίνησε να κατηγορεί εμένα και πήρε τη μπάλα την Ελένη για να καταλήξει στην Σταυρούλα, με την οποία είχε εξαρχής πρόβλημα.

Όταν αποχώρησα πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα, είδα πολλούς να στεναχωριούνται. Η Ασημίνα έκλαιγε. Το πρώτο πράγμα που έκανα στο ξενοδοχείο ήταν μπάνιο με σαμπουάν.

Ο Τάκης είναι ένας μικρός μπέμπης που λέει πράγματα και μετά τα παίρνει πίσω και ζητάει συγγνώμη. Αναλωθήκαμε πολύ στο κομμάτι των followers, όπως φάνηκε η ψηφοφορία του κοινού δεν έχει να κάνει όμως με αυτό... Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν ο "μπρο" μου. Είναι ένα παιδί παρεξηγημένο, αλλά είναι αυθεντικός, αθόρυβος, καθαρός και δεν έχει στο μυαλό του την πονηριά. Δεν μου είπε ποτέ ότι θέλει να αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με το ειδύλλιο μεταξύ του Πρίαμου και της Χαμπέρη, η Ευρυδίκη αποκάλυψε: «Δεν έχω αντιληφθεί αν ο Μάριος έχει φλερτ με την Ελένη Χαμπέρη».

Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Μόργκαν μετά την αποχώρησή της (δείτε την εδώ), είπε: «Δεν θα απαντήσω κάτι για τον Γρηγόρη Μόργκαν».

«Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι ο κολλητός μου και ξέρει ότι στην αρχή δεν ήθελα να είμαι στο παιχνίδι. Μου είπε πολλά πράγματα πριν μπω. Είτε ήταν ο Κωνσταντίνος είτε όχι εγώ θα πήγαινα στο Survivor γιατί ήθελα να το ξανά ζήσω. Θα εξακολουθώ φυσικά να βλέπω Survivor γιατί είναι μέσα ο Κωνσταντίνος και θα πρέπει να τον στηρίζω από την Ελλάδα», συνέχισε.

«Όταν επιστρέψω στη Ελλάδα, θέλω να είμαι με τους γονείς μου, την αδερφή μου και τις γάτες μου», είπε κλαίγοντας στο τέλος. «Είναι δάκρυα συγκίνησης που θα δω τους δικούς μου ανθρώπους», εξήγησε.