Τα δάκρυα του Γρηγόρη Μόργκαν για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star

Τι δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα δάκρυα του Γρηγόρη Μόργκαν για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το χθεσινό 18/1 επεισόδιο του Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να παθαίνουν σοκ, καθώς κανείς δεν περίμενε να φύγει από το παιχνίδι εκείνη. Μπορεί να μην ήταν δυνατή αγωνιστικά, όμως θεωρούσαν πως είναι τηλεοπτικά.

Αποχαιρέτησε λοιπόν συμπαίκτες και αντιπάλους, αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε τι του ψιθύρισε στο αυτί) με τον οποίο τελικά δεν είδαμε τι έχει συμβεί, και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού. Πλέον περιμένουμε να δούμε την πρώτη της συνέντευξη και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Μόργκαν για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί να επικρατεί μυστήριο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο, καθώς από το καλοκαίρι κυκλοφορούν φήμες πως έχουν χωρίσει, ωστόσο, μυστήριο επικρατεί και με τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads που έπαιζε στον ΑΝΤ1.

Το καλοκαίρι έκαναν διακοπές μαζί, ενώ κυκλοφορεί και φωτογραφία τους από πιο παλιά μαζί μάλιστα και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Έχοντας κάνει ανάρτηση για την υποψηφιότητα της, μόλις ανακοινώθηκε πως αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια ανάρτηση και έβαλε δίπλα από το όνομα της μια φατσούλα που κλαίει.

Γρηγόρη Μόργκαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν

Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Ο Μόργκαν έχει διπλή καταγωγή, καθώς ο πατέρας του είναι Αμερικανός ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Είναι 43 ετών και λατρεύει τη μουσική και έχει τον ρόλο του ντράμερ στο συγκρότημα BARB WIRE DOLLS. Μάλιστα, μέχρι την ηλικία των 25 έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ.