«Ο Τζέιμς κάνει κακό ριάλιτι! Ο Σπύρος Μαρτίκας...» - Ο Αλέξης Παππάς ξεφτίλισε το Survivor All Star

Του τα έχωσε για τα καλά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο Τζέιμς κάνει κακό ριάλιτι! Ο Σπύρος Μαρτίκας...» - Ο Αλέξης Παππάς ξεφτίλισε το Survivor All Star

Το πρωί του Σαββάτου (21/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκα οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά, σχετικά με το Survivor All Star (δείτε εδώ το Trailer της Κυριακής). Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι λείπουν οι σωστοί χαρακτήρες, όπως είναι αυτός και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τζέιμς Καφετζή.

Τα σχόλια του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star και όχι μόνο

«Ο Τζέιμς είπε ότι έχουμε φάει παρέα για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να του κάνουν νύξη από την παραγωγή του Survivor. Κάνει κακό ριάλιτι. Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να μιμηθεί τον… Αλέξη Παππά. Ο Μαρτίκας δεν βοηθάει την παραγωγή του Survivor, αναφερόμενος σε περσινές ιστορίες που δεν θυμάται ο κόσμος.

Λείπει ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, όπως ο δικός μου, που χρωμάτιζε το παιχνίδι. Η παραγωγή έπρεπε να έχει διαβαθμίσεις στους μισθούς των παικτών για να δημιουργήσει εντάσεις. Ήταν δεδομένο ότι θα πέσουν τα νούμερα τηλεθέασης από τη μέρα της πρεμιέρας», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Κλείνοντας, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Το δικό μου Survivor έκανε 60% εξαιτίας του lockdown και επειδή δεν είχε ανταγωνισμό. Το φετινό Survivor προσπαθεί να μιμηθεί την επιτυχία του παρελθόντος και για αυτό δεν θέλω να μπω. Λείπει η παρουσία του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου».

Να υπενθυμίσουμε ότι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 20/1 ο Αλέξης Παππάς προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star (δείτε εδώ τι είπε για Βαλαβάνη & Βασάλο) αλλά και για να απαντήσει στην αναφορά που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής στο όνομά του πριν μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο τελευταίος, συγκεκριμένα, είχε δηλώσει πως βρέθηκε πρόσφατα για φαγητό με τον Αλέξη Παππά και τον αρχισυντάκτη του Survivor, Δημήτρη Παυλιδάκη, όπου οανέφερε ότι οι δύο παίκτες είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν και στο αμερικάνικο format του ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς απάντησε μέσα από το Instagram, διαψεύδοντας την είδηση ενώ σήμερα έκανε και μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής.

«Ο Τζέιμς έχει ένα προηγούμενο με την εταιρία παραγωγής που τον έκανε να ξέρουμε όλοι το όνομά του και τα λοιπά… θα του πει ότι εσύ πρέπει να είσαι στο αμερικάνικο format; Αν δεν ήταν το Survivor, θα ήταν ο Δημήτρης Καφετζής και δεν θα τον ήξερε κανείς».

Τότε, μάλιστα, ο Τζέιμς έσπευσε να βγει με τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα» της εκπομπής, για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και αμέσως μετά επικράτησε συσκότιση στην εκπομπή, μιας και έσβησαν όλα τα φώτα.

«Είμαι για καφέ στο Μικρολίμανο και μου ‘ρχονται μηνύματα: σε κράζει ο Παππάς. Λέω: τι πιο σύνηθες; Έκανα λάθος. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια. Εγώ πήγα για φαγητό με τον Ντάφυ, τον Παυλιδάκη και έναν φίλο του Ντάφυ. Σε πήρε τηλέφωνο ο Ντάφυ. Μπερδεύτηκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ναι, το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες… Εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να ξαναμπείς στο Survivor. Μου φάνηκε ότι διαφημίζεις τον εαυτό σου ως πολύ έξυπνο, που κάνεις μόνο για την Αμερική. Μασημένα τα λόγια του Τζέιμς», απάντησε ο Αλέξης.

Μάλιστα, προς το τέλος του τηλεφωνήματος ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στον Αλέξη Παππά, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον τελευταίο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Τζέιμς Καφετζή.

Α.Π: «Το καλό στη δική σου περίπτωση είναι ότι έχεις σύμμαχο τον Ανδρέα (Μικρούτσικο)»

Α.Μ: «Δεν είμαι σύμμαχος»

Γ.Γ: «Καλά… δεν είσαι και εχθρός»

Α.Μ: «Προφανώς. Γιατί είμαι εχθρός με αυτόν;»

Α.Π: «Τον Τζέιμς τον σώζουν δύο πράγματα: πρώτον ότι τον συζητούσα συνέχεια και έγινε ο Τζέιμς και δεύτερον ότι εσύ (Ανδρέα) έχεις αρχίσει και ταυτίζεσαι με τον Τζέιμς.

Α.Μ: «Εσύ νομίζεις ότι εκτός του νησιού μπορείτε να συνεχίσετε το Survivor»

«Δεν υπήρχε λόγος να πω ψέματα», δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος το περασμένος Σάββατο ήταν για φαγητό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.