Πρωινό μας: Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Νομικού μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Φαίη Σκορδά

Η σπόντα στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Νομικού μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Φαίη Σκορδά

Τέλος μπήκε στη συνεργασία του Βασίλη Νομικού τόσο με το Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά όσο και με τον ΣΚΑΙ, γεγονός που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες καθώς δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής την Παρασκευή 20/1.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο λόγος αποχώρησης του εν λόγω συνεργάτη της Φαίης, από το πάνελ, είναι μια ένταση που προηγήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και κάποια στελέχη της εκπομπής, οδηγώντας τον σε αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλη την εβδομάδα, υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο.

Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή βασίζεται στο Survivor All Star και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και σε συνδυασμό με μερικά σχόλια που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του πάνελ (δείτε εδώ την φαρμακερή ατάκα της Σκορδά) οδήγησαν τον εν λόγω άνθρωπο να φύγει από την εκπομπή

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Νομικού μετά το τέλος από το Πρωινό μας

Ο Βασίλης Νομικός μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του από τον ΣΚΑΙ και τα όσα λέγονται σχετικά με την δυσαρέσκεια του για τη θεματολογία της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρόλα αυτά πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση, αφήνοντας έτσι μια σπόντα όλο νόημα.

«Η αλήθεια δεν είναι στην αφήγηση! Μόνο τα γεγονότα είναι αληθινά! Προσεχώς...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρωινό μας Βασίλης Νομικό αποχώρηση

Λίγα λόγια για την ζωή του

Είναι παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου. Είναι γιος του Αυγουστίνου Νομικού. Ο Βασίλης Νομικός εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό “Επικοινωνία 94FM” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Παρουσιάζει καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή “Dr. Nomikos” από τις 12 ως και τη 1. Συμμετείχε για χρόνια στον “Πρωινό Καφέ”. Αρχικά συνεργάστηκε εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου ενώ συνέχισε αργότερα και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία έχτισε στενή συνεργασία. Έχει συνεργαστεί και με τη Ρούλα Κορομηλά και έχει κάνει πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά “Δύο Ξένοι”. Για χρόνια παρουσίαζε τηλεοπτικά τις κληρώσεις του ΟΠΑΠΟ Βασίλης Νομικός απείχε από την τηλεόραση για 12 χρόνια.

Επέστρεψε τηλεοπτικά στα τέλη του 2018, όταν αποδέχθηκε την πρόταση του καναλιού Νέο Έψιλον για να συμμετέχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Αννίτα Airlines”. Ο Βασίλης Νομικός παντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μάριον Μιχελιδάκη, ύστερα από έναν φλογερό έρωτα, το 2002. Το ζευγάρι έμενε στην Πεύκη Αττικής. Μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, έχουν πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την υπέροχη κόρη τους.

Ο Βασίλης Νομικός και η Μάριον Μιχελιδάκη έχουν μαζί μια υπέροχη κόρη, τη Ναυσικά, που σήμερα είναι 20 ετών. Η Ναυσικά Νομικού σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.