Εκείνη είναι 25 ενώ εκείνος... - Η σπάνια έξοδος του Κωνσταντίνου Καζάκου με την σύντροφό του, Βασιλική Μακρή

Η αλήθεια για την διαφορά της ηλικίας τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πρόσφατα βίωσε μία περίοδο κατά την οποία υπήρξε βυθισμένος στο πένθος, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του (δείτε εδώ τα τελευταία λόγια που του είπε), ωστόσο φαίνεται πως έχει αρχίσει να επανέρχεται όσον αφορά την ψυχολογική του κατάσταση και έχει αρχίσει τις βόλτες από εδώ και από εκεί στους δρόμους της Αθήνας.

Και φυσικά, δεν είναι μόνος του. Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος εις διπλούν, καθώς το 1999 παντρεύτηκε την Τάνια Τρύπη, με την οποία χώρισε το 2007, ενώ το 2009 παντρεύτηκε την Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία χώρισε το 2020. Πλέον, όμως, υπάρχει στη ζωή του μία άλλη γυναίκα, η οποία είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του, Τζένη Καζάκου.

Η διαφορά ηλικίας του Κωνσταντίνου Καζάκου με την Βασιλική Μακρή και η έξοδός τους

Ο λόγος για την Βασιλική Μακρή, η οποία είναι 25 ετών. Εκείνος είναι 53. «Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή αλλά ούτε και την κρύβω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί», είχε δηλώσει για την σχέση τους ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου.

Οι δυο τους, λοιπόν, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr την ώρα που έκαναν βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο, πραγματοποιώντας τις αγορές τους. Το ζευγάρι ήταν ντυμένο απλά, με καθημερινά ρούχα, ενώ περπατούσαν ο ένας δίπλα στον άλλο και συνομιλούσαν, χωρίς να κρατιούνται χέρι χέρι.

Κωνσταντίνος Καζάκος κοπέλα

Κωνσταντίνος Καζάκος σύντροφος

Η σύντροφος του ηθοποιού καταγγέλλει συνεργάτη της

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου, Βασιλική Μακρή, τις προάλλες και κατήγγειλε πως ένας άνδρας της κάνει bullying στον χώρο εργασία της.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό με την εντυπωσιακή νεαρή (δείτε εδώ πότε έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση), και όπως είναι φυσικό, στάθηκε στο πλευρό της, στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει.

«Εργάζομαι σεζόν κι εγώ όπως πολλοί άνθρωποι. Εργάζομαι στο γυμναστήριο το οποίο στεγάζεται μαζί με το τμήμα του σπα. Δέχομαι λοιπόν από την αρχή της σεζόν bullying και εκφοβισμό από έναν άνθρωπο που εργάζεται στο σπα ως θεραπευτής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει επιτεθεί λεκτικά όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο. Από την πρώτη κιόλας επίθεση απευθύνθηκα στη διεύθυνση η οποία άκουσε ό, τι είχα να πω, αυτό. Κάθε μέρα γινόταν από κάτι μικρό, το οποίο αγνοούσα ώστε να μην προκληθεί ένταση.

Σήμερα έγινε δεύτερη επίθεση χωρίς κάποιο λόγο, ουσιαστικά ποτέ δεν υπάρχει λόγος. Ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχικά ασταθής και πολλές φορές γίνεται τρομακτικός και επιθετικός. Έχει την αμέριστη στήριξη της συντρόφου του, που «τυχαίνει» να εργάζονται μαζί στο ίδιο τμήμα. Πολλά μπορώ να πω που με πνίγουν και με κάνουν να κλαίω όπως και σήμερα που με τραμπούκισε και με έκανε σκουπίδι.

Φοβάμαι να τον κοιτάξω, φοβάμαι να του μιλήσω, φοβάμαι να πάω στη δουλειά μου και όχι δεν πάω με χαμόγελο, δέχομαι ταπεινωτική και προσβλητική συμπεριφορά.

Γιατί η επιχείρηση δεν κάνει κάτι εφόσον το γνωρίζει; Γιατί με αφήνει απροστάτευτη; Πώς αφήνεις έναν άνθρωπο επικίνδυνο ακόμα και για τη "βιτρίνα" σου, να υπάρχει στον εργασιακό χώρο; Γιατί όλοι αυτοί που τους έχει τραμπουκίσει δε με υποστηρίζουν;», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της.

Κωνσταντίνος Καζάκος σύντροφος