Εκείνος στα πατώματα, χωρίς νερό και φαγητό και εκείνη μόνη στο άδειο σπίτι τους - Η τρυφερή ανάρτηση της Παναγιώταρου για τα γενέθλια του Στάθη Σχίζα

Θα είναι χώρια αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασε την πρώτη ημέρα του χρόνου μαζί με τον σύντροφό της και έρωτα της ζωής της, Στάθη Σχίζα, καθώς πέρα από το γεγονός πως ήταν ημέρα γιορτής για όλο τον κόσμο, η ίδια είχε τα γενέθλιά της και ήταν η τελευταία ευκαιρία να γιορτάσει με τον άνθρωπό της πριν εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αφού δύο ημέρες αργότερα έφυγε για το Survivor All Star.

Εκείνος για να την ικανοποιήσει και να ξεκινήσει το έτος με τον πιο όμορφο τρόπο για εκείνη, της ετοίμασε την πιο όμορφη έκπληξη. Γέμισε το δωμάτιο με λευκά και κόκκινα μπαλόνια, αλλά και ασημί που έγραφαν την ηλικία της και στο κέντρο του δωματίου τους βρισκόντουσαν οι δυο τούρτες που της παρήγγειλε. Η μία αποτελείτο από πέντε ολόκληρους ορόφους, ενώ η δεύτερη ήταν πιο απλή, αλλά έντονη.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι αναρτήσεις τους στα social media, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ (δείτε εδώ την ερωτική του εξομολόγηση στα σχόλια).

Στάθης Σχίζας έκπληξη Παναγιώταρου

Οι ευχές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τα γενέθλια του Στάθη Σχίζα

Το Σάββατο 21/ όμως, κανονικά θα ήταν ημέρα γιορτής ξανά για το ζευγάρι, εφόσον ο Στάθης Σχίζας έχει τα γενέθλιά του. Ο νικητής του Survivor 5 κλείνει τα 31, αλλά δυστυχώς δεν θα έχει την καλή του για να το γιορτάσει. Αντιθέτως, απολαμβάνει το κρύο, την βροχή και την πείνα που επικρατεί στο εξωτικό νησί.

Η σύντροφός του, ωστόσο, δεν θέλησε να αφήσει αυτή τη στιγμή να περάσει απαρατήρητη και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, συνοδεύοντάς την από τις πιο τρυφερές ευχές για το αγαπημένο της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το μηνύματά της γέμισαν με ευχές και όμορφα σχόλια συμπαράστασης για το γεγονός πως είναι χώρια (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον επικείμενο γάμο τους).

«Πολύχρονος αγάπη μου! Χαρούμενα 31! Να είσαι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Στάθης Σχίζας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου