«Έχει πολύ χρόνο να αναθεωρήσει...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την πρόταση γάμου από τον Στάθη Σχίζα

Εκείνη φαίνεται έτοιμη πάντως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει πολύ χρόνο να αναθεωρήσει...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την πρόταση γάμου από τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την φαντασμαγορική έκπληξη που της ετοίμασε ο καλός της), μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 5/1 συγκεκριμένα και αναφέρθηκε στην αναχώρηση του Στάθη Σχίζα για τον Άγιο Δομίνικο και την συμμετοχή του στο Survivor All Star γενικότερα.

Η διάσημη influencer βιώνει πολύ περίεργα συναισθήματα, διότι είναι η δεύτερη φορά που θα τον αποχωριστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ μόλις τον είχε συνηθίσει αφού έμεναν μαζί, ωστόσο περιμένει πως και πως ποια θα είναι η επόμενη φορά που θα ξαναδεί το πρόσωπό του. Μάλιστα, μίλησε "ανοιχτά" και για το ενδεχόμενο του γάμου τους.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον γάμο με τον Στάθη Σχίζα

«Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα. Γενικά υπάρχει το άγχος του πότε θα τον ξαναδώ. Γενικά είναι λίγο άσχημο για τους παίκτες που θα είναι μόνοι τους. Υπάρχουν και παιχνίδια που έχουν σαν έπαθλο την επικοινωνία. Συνήθως στην επικοινωνία θες να βρεις ή τον σύντροφό σου ή τους γονείς σου. Οπότε εμμέσως τους έχει φύγει αυτό το άγχος. Και να χάσουν μία επικοινωνία δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε απαντώντας για το αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Δεν ξέρω, παιδιά. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Θα έχει και πολύ χρόνο να σκεφτεί, να αναθεωρήσει».

Τις προάλλες η ίδια δημοσίευσε και την τελευταία τους συνομιλία πριν πάρουν τα κινητά των παικτών και ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αφού λοιπόν τον αποχαιρέτησε και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί του, αφού θα αργήσει αρκετά να τον δει και ειδικά θα ήθελε πάνω από 4 μήνες, λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την αναχώρηση όλων) , η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα που "στάζει μέλι".

«Season 2
Good luck baby!!!!
Έχεις όλη την θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!!
Μην αλλάξεις τίποτα γιατί είσαι απλά υπέροχος!!!
Θα σε χαιρετήσω πάλι με την ίδια ευχή όπως τότε…
Φτάσε ως το τέρμα!!!
Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε και τα τελευταία προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον αγαπημένο της Στάθη όπου του είπε πως θέλει να αργήσει να τον δει!