Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου - Προβλέπεται άσχημο Σαββατόβραδο

Η ανάρτησή της στο Instagram τα λέει όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει σταματήσει να ξεκουράζεται από το καλοκαίρι, καθώς καθημερινά βρίσκεται στο στούντιο του ALPHA και δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να μπορεί να φέρει εις πέρας την εκπομπή της Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι συνέβη όταν έσβησαν τα φώτα στο πλατό). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όμως, την απίστευτη κούραση που αισθάνεται και δεν έχει διστάσει να το εκφράσει και στον "αέρα", ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει ζαλιστεί, προκαλώντας ανησυχία στους συνεργάτες της.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, η ίδια άρχισε να ζαλίζεται και γι' αυτό πέρασε ένα πολύ περίεργο Σαββατοκύριακο, όμως το πρωί της Τετάρτης 21/12, η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της.

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως την διακατέχει μία κούραση, διότι υπάρχει πολύ "τρέξιμο" για να μπορέσει να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της σχετικά με την δουλειά της. Μάλιστα, το γεγονός πως είναι όλη μέρα στους δρόμους, κολλημένη στην κίνηση συμβάλλει γενικότερα στην κόπωση που αισθάνεται.

Ξεκινώντας να μιλάει, η παρουσιάστρια ξαφνικά έχασε την φωνή της, αλλά αυτό την έκανε να γελάσει και τότε είπε: «Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Είμαστε σε αυτές τις μέρες, που, επειδή κι εμείς γράφουμε κάποιες εκπομπές εορταστικές και διάφορα που έχουμε να κάνουμε, κι εσείς φαντάζομαι, υπήρχε κίνηση στους δρόμους και βγαίνει μία κούραση χωρίς λόγο».

Το Σάββατο 21/1, μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως το πρόβλημα "ξαναχτύπησε". Αυτή τη φορά όχι με μορφή ζάλης ή κόπωσης, αλλά με πόνο στον λαιμό.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από ένα άρθρο κατά το οποίο παρουσιάζονταν λύσεις για την φαρυγγίτιδα. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, έδειξε πως προσπαθεί να μην κουράσει άλλο τον εαυτό της και έχει μπει σε mood αφωνίας, γι' αυτό και έκανε γυμναστική χωρίς να βγάλει άχνα.

Κατερίνα Καινούργιου φαρυγγίτιδα

Κατερίνα Καινούργιου άρρωστη