«Μου έχει γίνει πρόταση για το...» - Η "αφοπλιστική" απάντηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στην κάμερα του OPEN για πολυσυζητημένο σόου

Κάποιος δεν θα χάρηκε πολύ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έχει γίνει πρόταση για το...» - Η

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία είναι τρελά ερωτευμένη και πρόσφατα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον σύντροφό της, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 21/1 και αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που την ενδιαφέρει και την ενοχλεί αρκετά. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την ηλικιακό ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ηθοποιοί, ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει και σε δηλώσεις για την πρόταση που δέχθηκε για να συμμετέχει σε πολυσυζητημένο σόου.

Η ηθοποιός δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, δεν μασάει τα λόγια της. Έτσι, λοιπόν, απάντησε πού αυθόρμητα σχετικά με τα λόγια που είπε στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη όταν εκείνος της πρότεινε να βρεθεί στη σκηνή του Just The 2 of Us.

Η "αφοπλιστική" απάντηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την συμμετοχή της στο J2US

«Για άντρες πάντα υπάρχουν ρόλοι. Για τις γυναίκες από ένα σημείο και μετά δυσκολεύεται. Το έχω βιώσει και μου έχουν πει ότι θέλουν μετά τα 60 γυναίκα για ρόλους. Η Θεοφανία Παπαθωμά καλά κάνει και δεν σχολιάζει. Και εγώ το ίδιο θα έκανα», ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι δέχτηκε πρόταση για το J2US αλλά λόγω υποχρεώσεων αρνήθηκε να συμμετάσχει: «Πρόταση για το J2US μου έχει γίνει αλλά έχω θέατρο και δεν το σκέφτηκα καν».

Η αποκάλυψη για την αποβολή της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 29/11 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open και μεταξύ των όσων ανέφερε για την καριέρα της, μίλησε και για ένα αρκετά προσωπικό και πονετικό θέμα.

Η ηθοποιός, είχε αρκετές σχέσεις στη ζωή της, με άντρες από τον καλλιτεχνικό χώρο να την έχουν γοητεύσει τόσο πολύ, που απασχολούσε συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό ωστόσο, που ανέφερε η Παλαιολόγου και απασχόλησε είχε να κάνει με μια εγκυμοσύνη το παρελθόντος κοντά την ηλικία των 40, η οποία εν τέλει δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να χάνει το παιδί. Δεν ξέρουμε, αν είχε προκύψει με τον πιο ερωτικό τραγουδιστή της Ελλάδας, που διατηρούσε σχέση ή με κάποιον άλλο σύντροφο, αυτό που έχει σημασία ωστόσο, είναι πως τη βλέπουμε να συγκινείται όταν σπάνια μιλάει επί του θέματος.

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική και, όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια αλλά ένας καλός ή ένας κακός γάμος φαίνεται στο τέλος. Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου, ήταν ένας καλός γάμος.

Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες, να χάσουν ένα παιδί. Είναι ένα θέμα που με πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα. Σκέφτηκα να υιοθετήσω, αλλά δεν ήξερα τι μου ξημερώνει, δεν ήξερα να μπορούσα να ανταποκριθώ», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.