Στιγμές ευτυχίας για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη - Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων για την μικρή τους κόρη

Έκλεισε τα 3!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν αρχικά 2009 με πολιτικό, ενώ στις 24 Ιουνίου του 2011 έκαναν και θρησκευτικό γάμο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά τον Θανάση 12 ετών, τον Βασίλη 10 ετών, τον Δημήτρη 9 ετών, την Αιμιλία 7 ετών, την Αναστασία 5 ετών και την Αλεξάνδρα 3 ετών.

Το ζευγάρι όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει τρελά ερωτευμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Πρόσφατα, για παράδειγμα, ο φωτογράφος του youweekly.gr τους "τσάκωσε" την ώρα που ξεφάντωναν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με τους δυο τους να φαίνονται πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Εκείνη φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο, γιορτινό, θα έλεγε κανείς, το οποίο είναι και εντελώς ασυνήθιστο.

Επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι, με ένα λευκό πουκάμισο με κεντητές λεπτομέρειες, όμως το παντελόνι της ήταν στενό στο πάνω μέρος και κάτω άνοιγε σαν μεγάλη "καμπάνα". Το σακάκι της φαίνεται πως είναι βελούδινο, ενώ για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, έδεσε ένα μαύρο μαντήλι σαν παπιγιόν στον λαιμό της. Πρόκειται για το απόλυτο ανδρόγυνο look.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα κοσμήματα, καθώς φόρεσε ένα ζευγάρι μεγάλα και λαμπερά σκουλαρίκια στα αυτιά της και ένα βραχιόλι, ενώ επίσης στα χέρια της κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι με ασημί στρας. Διάλεξε ανοιχτό μαύρο πέδιλο με χοντρό πάτο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν έντονο και στα μάτια, αλλά και στα χείλη, καθώς φόρεσε ένα μπορντό-κόκκινο κραγιόν. Τα μαλλιά της ήταν απλά, λυτά, με μία ελαφριά μπούκλα στο τελείωμα.

Ο μπασκετμπολίστας, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα, με ένα πολύ κομψό κοστούμι, χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν και επέλεξε παπούτσια λουστρίνι. Περιττό να πούμε πως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους, καθώς όλο το βράδυ χόρευαν και γελούσαν μεταξύ τους σαν να μην υπάρχει αύριο.

Σπανούλης Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης

Σπανούλης Χοψονίδου έξοδος

Το φαντασμαγορικό πάρτι της Χοψονίδου και του Σπανούλη για τα γενέθλια της μικρής τους κόρης

Πέρα, όμως, από τις δικές τους προσωπικές στιγμές, απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους και τα παιδιά τους και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εκείνους από το να τα βλέπουν χαρούμενα (δείτε τους να βουτάνε όλοι μαζί για να πιάσουν τον σταυρό στα Θεοφάνεια). Το Σάββατο 21/1 η μικρότερη κόρη τους, Αλεξάνδρα, είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 3.

Αυτό σήμαινε ένα πράγμα. Πάρτι με τους συγγενείς και τους φίλους της στο σπίτι τους. Η μαμά του κοριτσιού τράβηξε φωτογραφίες από τους εορτασμούς και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους ακόλουθούς της το θέμα που επέλεξε η μικρή, που είχε να κάνει με την πριγκίπισσα Έλσα από την γνωστή παιδική ταινία.

Ολυμπία Χοψονίδου κόρη
Instagram / Ολυμπία Χοψονίδου

Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου κόρη
Instagram / Ολυμπία Χοψονίδου