«Έκλαιγα, σηκωνόμουν το βράδυ και έλεγα στους γονείς μου...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Στέφανου Δημουλά

«Πηδούσα τα Σάββατα από το παράθυρο για να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκλαιγα, σηκωνόμουν το βράδυ και έλεγα στους γονείς μου...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Στέφανου Δημουλά

Ο Στέφανος Δημουλάς βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής του STAR, Dot, το Σάββατο 21/1 και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τις άσχημες συμπεριφορές που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του και να προχωρήσει μπροστά, κλείνοντας τα στόματα όσων των αδίκησαν (δείτε εδώ γιατί έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να κλάψει).

Ο ίδιος συγκίνησε για άλλη μία φορά με την εξομολόγησή του, καθώς τα λόγια του ανατριχιάζουν. Αφού, όμως, αναφέρθηκε σε όλα τα παραπάνω, μίλησε και για την γνωριμία του με ένα από τα πιο σπουδαία μοντέλα που άλλαξαν τον χώρο της μόδας.

Συγκινεί ο Στέφανος Δημουλάς με την εξομολόγησή του

«Μικρός ήμουν υπερκινητικός. Ζήτησα 4 ετών ότι θέλω να κάνω χορό. Είδα τη Λίμνη των κύκνων στην τηλεόραση και ζήτησα ότι θέλω να κάνω “αυτό”. Δεν ήξερα καν πώς λεγόταν. Οι γονείς μου με πήγαν και με έγραψαν στη σχολή μπαλέτου που είχαμε στη γειτονία. Υπήρχε κοινωνική πίεση. Όταν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικός είσαι και δεν ήθελα να παίζω μπάλα με τα άλλα αγόρια, η κοινωνία μου έλεγε ότι αυτό ήταν το “σωστό”. Εγώ τρελαινόμουν για τις κούκλες και εκεί κατάλαβα ότι ήμουν διαφορετικός.

Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η οικογένειά μου. Και στη συνέχεια μια φωτιά εσωτερική, από μόνο του έβγαινε και δεν ήθελα να με λυπούνται. Μικρός κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα, σηκωνόμουν το βράδυ και έλεγα στους γονείς μου ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν. Μου έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε -αρα. Οι γονείς με φοβόντουσαν για το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος και ήθελαν να με προστατέψουν. Υπήρχαν εντάσεις, δεν ήταν όλα ρόδινα. Πηδούσα τα Σάββατα από το παράθυρο για να βγω έξω και να περάσω όμορφα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έφυγα για Σκωτία 17.5 ετών. Πολλή μοναξιά, κοιτούσα το ταβάνι και έλεγα δεν έχω δουλειά, δεν έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Μία αγκαλιά. Η ζωή ενός ελεύθερου επαγγελματία είναι δύσκολο να ξέρεις πότε θα ξεκινήσει η επόμενη δουλειά σου. Κάνεις οντισιόν, κάστινγκ και δεν έρχεται η δουλειά. Για να σου έρθει, όμως, πρέπει να πεις “όχι” σε κάποιες και έτσι μου ήρθε εμένα το Dancing with the Stars.

Με δίχασε αρκετά γιατί ήταν πολύ διαφορετικό, παράταιρο από την σκηνή που βρίσκομαι. Μου έδωσε μία αναγνωρισιμότητα. Με την Kate Moss ήταν δύσκολο που συνεργάστηκα. Όταν βρίσκεσαι στο πλατό και είσαι μία μικρή ομάδα συνεργατών, γίνεσαι φίλος. Και με την Alicia Keys ήταν πολύ ευγενική στη συνεργασία μας. Με την Kate Moss λέγαμε στα σκαλοπάτια για τα παιδιά της».