Ξανά ερωτευμένη η Έλενα Ασημακοπούλου; Η αντίδραση για τη νέα σχέση μετά το διαζύγιό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλενα Ασημακοπούλου
Instagram / Έλενα Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο λίγο πριν το καλοκαίρι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από αρκετά χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού. Έχουν περάσει μήνες από τότε και η ηθοποιός φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή της, αν και υπάρχουν αρκετές δύσκολες στιγμές (δείτε εδώ την ανάρτηση "φωτιά" του πρώην της).

Όσο καιρό ήταν μαζί η σχέση τους πέρασε από όλα τα στάδια, αφού δεν έλειψαν οι ευτυχισμένες στιγμές, ενώ οι δυο τους πάλεψαν πολύ για να αποκτήσουν την κόρη τους και αυτή ήταν μία από τις πιο περίεργες φάσεις τους.

Η αντίδραση της Έλενας Ασημακοπούλου για το ενδεχόμενο νέας σχέσης μετά το διαζύγιο με τον Τσιρίλο

«Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες!

Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα "ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω". Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, λοιπόν, διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και συχνά πυκνά κάνει διάφορα Q & A με το κοινό της και έτσι της δίνεται η ευκαιρία να δεθεί περισσότερο με όσους την παρακολουθούν. Το Σάββατο 21/1 έκανε άλλο ένα μέσα από το προφίλ της και μία από τις ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούσε την πιθανότητα του να κάνει μία νέα σχέση μετά από το διαζύγιό της.

Η αντίδρασή της είναι αρκετά αινιγματική, μιας που δεν απάντησε ξεκάθαρα ναι ή όχι, αλλά δεν έκλεισε ούτε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Έγραψε απλά: «Εμμ...».

Έλενα Ασημακοπούλου νέα σχέση