«Σας έχει συμβεί ποτέ να...» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Τσιρίλο μήνες μετά το διαζύγιο από την Ασημακοπούλου

Το κείμενο του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ήταν αρχές καλοκαιριού όταν η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μέσα από το προφίλ της στο Instagram, έπειτα από ερώτηση που της έκανε διαδικτυακός της φίλος σε Q&A που πραγματοποίησε.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Το πρώην πλέον ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στη Μύκονο. Το Πάσχα εκείνης της χρονιάς ο Ιταλός «άσσος» του ΠΑΟΚ και η γνωστή καλλονή συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Οι δυο τους ήρθαν σύντομα πολύ κοντά. Τα Xριστούγεννα του 2007 ο Μπρούνο Τσιρίλο την πήγε στην Ιταλία να γνωρίσει την οικογένειά του και ακολούθησε η πρόταση γάμου. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν πρόλαβε να κάνει τον θρησκευτικό του γάμο, καθώς ήρθε η εγκυμοσύνη της Έλενας.

Το 2010 η κόρη τους Μαρία Ροζάρια ήρθε στη ζωή και τους γέμισε χαμόγελα χαράς (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα). Λίγο πριν από το baby boom, όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο.

Το όμορφο αυτό love story όμως το 2022 έφτασε στο τέλος του....

Η ανάρτηση όλο νόημα του Τσιρίλο για την Ασημακοπούλο

7 μήνες μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου του και διάφορα σχόλια που έγιναν, ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σας έχει συμβεί ποτέ να βρίσκεστε στο κρεβάτι με τα μάτια ορθάνοιχτα και να σκέφτεστε όλα τα καλά πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή σας και να κλαίτε και να γελάτε την τελευταία στιγμή; Μοναδικό συναίσθημα» έγραψε χαρακτηριστικά σε instastory του.

Τσιρίλο Ασημακοπούλου διαζύγιο

Η κατάσταση της Ασημακοπούλου μετά το διαζύγιο

«Όσο ήμουν παντρεμένη αναπόφευκτα είχα αφοσιωθεί στο σπίτι μου και στο παιδί μου. Τώρα κάνω κι άλλα πράγματα και είμαι γεμάτη και χαρούμενη. Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα. Δεν θα έβλεπα το ενδεχόμενο ενός άλλου γάμου, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Εγώ δεν είχα κάνει κάτι αντίστοιχο με το GNTM, εγώ στα καλλιστεία είχα πάει, είχα βγει αναπληρωματική σταρ Ελλάς. Μου είχαν κάνει πρόταση για το πρωινό του Star φέτος», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.