Χωρίς την Έλενα Ασημακοπούλου: Στην Ρώμη με την κόρη τους ο Μπρούνο Τσιρίλο - Θα περάσουν την Πρωτοχρονιά μακριά της

Οι αναρτήσεις του περήφανου μπαμπά στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο χωρισμός της Έλενας Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο "έσκασε" σαν βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο αφού πέρασαν κάποιοι μήνες οι δυο τους φαίνεται πως έχουν προχωρήσει και έχουν αρχίζει να συνηθίσουν τον νέο τρόπο ζωής τους (δείτε εδώ τι απάντησε η ηθοποιός για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου).

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μία κόρη μαζί, η οποία πλέον περνά τον χρόνο της με τους γονείς της χωριστά, γεγονός που φαίνεται, ωστόσο, να μη την πειράζει και δείχνει κατανόηση στα συναισθήματα των γονιών της και την απόσταση που πρέπει να διατηρήσουν.

Κάνουν γιορτές χωρίς την Έλενα Ασημακοπούλου ο Μπρούνο Τσιρίλο και η κόρη τους

«Είμαι πολύ ενεργή στα social media και ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ.

Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», αποκάλυψε και για την κόρη της.

Αφού, γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον μπαμπά της, λοιπόν, (δείτε εδώ φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι που της ετοίμασε η μητέρα της), ήρθε η ώρα να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τον μπαμπά της.

Οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία και ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες τους στους δρόμους της Ρώμης. Άλλωστε, αυτά τα "σοκάκια" ο ίδιος τα γνωρίζει πολύ καλά, αφού μένει εκεί μόνιμα.

Μπρούνο Τσιρίλο κόρη
Instagram / Μπρούνο Τσιρίλο

Μπρούνο Τσιρίλο παιδί
Instagram / Μπρούνο Τσιρίλο

Μπρούνο Τσιρίλο Έλενα Ασημακοπούλου παιδί
Instagram / Μπρούνο Τσιρίλο