«Σκοτωθήκαμε και...» - Ο άγνωστος καβγάς της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σκοτωθήκαμε και...» - Ο άγνωστος καβγάς της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους). Μάλιστα, ο ηθοποιός στέκεται βράχος στο πλευρό της μετά την καταγγελία της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τα ζευγάρια όμως περνάνε από διάφορες δοκιμασίες, έτσι και εκείνοι πέρασαν από μια. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Reallife, είχαν έναν καβγά στο σπίτι τους όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά μαζί, ωστόσο, από τότε δεν το ξανά έκαναν.

Οι αποκαλύψεις της Λένας Δροσάκη για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Πώς είναι η συνύπαρξή σου επί σκηνής με τον Αλέξανδρο;

Είναι μαγική, δεν το περίμενα, είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί. Στις πρόβες φοβόμουν μην αρχίσουν οι εντάσεις κι οι τσακωμοί, η τριβή στο σπίτι και στην δουλειά. Η αλήθεια ήταν ότι προσπαθήσαμε να μάθουμε λόγια στο σπίτι γιατί έχουμε πολλές σκηνές μαζί, έγινε μια δύο φορές, σκοτωθήκαμε και δεν το ξανακάναμε, μας προστατεύσαμε. Επειδή δουλεύει πολύ αλλιώς ο ένας από τον άλλον, δεν μπορούσαμε να βρούμε κοινό σημείο και προσπαθούσα να επιβάλω εγώ τον τρόπο μου, ο Αλέξανδρος τον δικό του, οπότε, χωρίς να το συμφωνήσουμε ευθέως, δεν ξαναδουλέψαμε μαζί στο σπίτι. Ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση το ότι δεν επιμείναμε να δουλεύουμε μαζί γιατί δεν βοηθούσε ο ένας τον άλλον και μετά στην πρόβα όλα κυλούσαν άψογα. Βέβαια, αυτός ήταν ο τρόπος του σκηνοθέτη μας, Τάκη Τζαμαργιά.

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στο σπίτι, όταν υπάρχει μία διαφωνία, πώς περνάτε στο επόμενο στάδιο χωρίς σύρραξη;

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Όταν πάμε να ξεφύγουμε από τα όρια, σταματάμε, παίρνουμε λίγο χρόνο και μετά το ξανασυζητάμε. Έχουμε βρει αυτό το σύστημα (και πάλι δεν το συμφωνήσαμε), αλλά κάπως γίνονται τα πράγματα.

Ποιος κάνει πρώτος το βήμα της συμφιλίωσης;

Στην συμφιλίωση μπορεί και να είναι κι ο Αλέξανδρος τις περισσότερες φορές. Στο να βάλω όρια να μην τσακωθούμε για κάτι χαζό, να το πω ότι τώρα μέχρι εδώ για να μην ξεφύγει η κατάσταση, αυτό το κάνω εγώ. Ο καθένας έχει πάρει έναν ρόλο και κάπως το έχουμε βρει. Αν με δει ο Αλέξανδρος νευριασμένη, θα μου δώσει τον χρόνο μου.

Η αντίδραση του Μπουρδούμη όταν η Δροσάκη του αποκάλυψε για τον Φιλιππίδη

«Είχαν συμβεί τα γεγονότα. Εμείς στον χώρο, ξέραμε ότι είχε γίνει το περιστατικό. Όχι το περιστατικό όπως μου το περιέγραψε μετά η Λένα όταν την γνώρισα. Την Λένα την γνώρισα ουσιαστικά 3 μήνες μετά το περιστατικό. Είχαμε μάθει όπως όλοι εκείνη την περίοδο ότι αποχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από την παράσταση, δεν είχαμε μάθει περισσότερα πράγματα, ούτε είχε βγει κάτι προς τα έξω», έχει αποκαλύψει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Όσον αφορά την αντίδραση του όταν το έμαθε, εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο. Ήταν μια περιγραφή που έβλεπες τον άνθρωπο σου... αν και ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μαζί, να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Οπότε το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίξεις τίποτα άλλο».