Έγινε γνωστό: Πολύ ευχάριστα νέα για την Άννα Βίσση

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)
(NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)

Η Άννα Βίσση είναι πρότυπο για τις γυναίκες, μιας και είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας και σωστή μητέρα. Η τραγουδίστρια που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια της (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι) γιορτάζει τώρα για ένα μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα της και τιμήθηκε για την συνολική προσφορά της, στον χώρο της μουσικής ως γυναίκα.

Η Άννα Βίσση μπορεί να αφιέρωσε τη ζωή της στο τραγούδι και στην αξεπέραστη καριέρα, που έχει κάνει σε κάθε περίπτωση όμως η ύπαρξη της κόρης της στη ζωή της, δίνει άλλο νόημα σε όσα κάνει.

Είναι γνωστό, πως είναι η μοναχοκόρη της με τον Νίκο Καρβέλα, καθώς εκείνος έχει έναν γιο με την Αννίτα Πάνια και πρόσφατα έκανε άλλο ένα παιδί (δείτε εδώ την έξοδο του, με τη νέα του σύντροφο).

Οι σχέσεις ωστόσο με τις πρώην συζύγους του είναι άψογες και ειδικά με τη Βίσση, καθώς η αγάπη για τη Σοφία και τη μουσική θα τους ενώνει για πάντα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η τραγουδίστρια την Κυριακή 20/11 με τους 3 τους σε μια οικογενειακή στιγμή!

Οικογένεια Καρβέλα

Τα ευχάριστα νέα για την Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση τώρα και στις γιγαντοοθόνες της Times Square στη Νέα Υόρκη, να τη βλέπουν εκατομμύρια ζευγάρια μάτια! Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, αυτή τη φορά με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο.

Αφορμή για να βρεθεί η μορφή της στις περίφημες γιγαντοοθόνες της Times Square στην καρδιά της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες, στάθηκε η διεθνής διάκριση από την πλατφόρμα Spotify με θέμα την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια του Spotify συμμετείχαν 35 ερμηνεύτριες από 50 χώρες.

«Η πόλη της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο μέρος για να αντηχούν δυνατά οι φωνές μας! Ταπεινή και έκπληκτη που συμμετείχα σε αυτό το κίνημα που ανοίγει το δρόμο για την ισότητα των φύλων στη μουσική. Ας ανυψωθούμε αδερφές μου!», ανάρτησε σε μήνυμά της η Άννα Βίσση μέσω των social media.

Δεν είναι η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει βρεθεί βέβαια στο συγκεκριμένο διάσημο spot που αποτελεί μία ακόμα μεγαλύτερη καταξίωση για εκείνες. Στο παρελθόν έχουμε δει να φιγουράρουν η Ελένη Φουρέιρα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Josephine αλλά και ο αξέχαστος MadClip.