Τρυφερές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση στα μπουζούκια - Βίντεο ντοκουμέντο

Καρέ καρέ οι αγκαλιές και τα τετ α τετ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση στα μπουζούκια - Βίντεο ντοκουμέντο

Λόγω του ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στην showbiz και το όνομα του πουλάει, έχουν βγει κατά καιρούς πολλές φήμες για διάφορες σχέσεις, καμία από αυτές όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αυτή τη φορά ωστόσο, στο προσκήνιο ήρθε το όνομα της Δήμητρας Βαμβακούση.

Αν θυμάστε, την Δήμητρα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor All Star όπου έφτασε στον τελικό της Αθήνας με την Κατερίνα Δαλάκα η οποία της πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια.

Το βίντεο με Αγγελόπουλο - Βαμβακούση σε τρυφερές στιγμές

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις ο Ντάνος σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Γενικά θέλει τα προσωπικά του να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να τα προστατεύσει από τα σχόλια που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά και εκείνος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη Δήμητρα Βαμβακούση με την οποία εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται πως είναι σε σχέση, ενώ ούτε και η ίδια έχει κάνει κάποια αναφορά (δείτε όμως την ανάρτηση που έκανε στο Instagram).

Στην εκπομπή Open Weekend όμως σήμερα 22/1 προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από κοινή τους έξοδο στα μπουζούκια παρέα με φίλους. Στο εν λόγω λοιπόν βίντεο υπάρχουν ανάμεσα τους κάποιες τρυφερές στιγμές.

Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα από το πάνελ, χωρείς ωστόσο να γνωρίζουν και οι ίδιοι αν όντως είναι σε σχέση ή απλά πολύ στενοί φίλοι... Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ωστόσο, ανέφερε πως η Δήμητρα είναι σε σχέση με άλλον σύντροφο και όχι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το μυστήριο λοιπόν σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα τους συνεχίζεται!