«Δεν σας έχω δει ξανά έτσι» - Άφωνη η Χρηστίδου με τα ρούχα που φόρεσε ο Κούγιας στο Χαμογέλα και Πάλι

Τι διάλεξε να βάλει ο δικηγόρος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν σας έχω δει ξανά έτσι» - Άφωνη η Χρηστίδου με τα ρούχα που φόρεσε ο Κούγιας στο Χαμογέλα και Πάλι

Το πρωί της Κυριακής (22/1) για ακόμη μια φορά βρέθηκε καλεσμένος στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος που πρόσφατα είχε αναλάβει άλλη μια δύσκολη υπόθεση (δείτε εδώ ποια) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για τις δικαστικές υποθέσεις που έχει αναλάβει, αλλά η Σίσσυ Χριστίδου πριν ξεκινήσουν έμεινε άναυδη με την ενδυμασία του.

Τα ρούχα που διάλεξε ο Αλέξης Κούγιας για να εμφανιστεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις υποθέσεις του «ψευτογιατρού» αλλά και της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις). Βέβαια, ο ποινικολόγος επέλεξε ένα πιο casual και αθλητικό look, μια εμφάνιση που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον Αλέξη Κούγια. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, δεν γινόταν να μην το σχολιάσει.

Σ.Χ.: Μου αρέσει αυτό το λουκ, κύριε Κούγια, ομολογώ. Δεν σας έχω δει έτσι ξανά.

Α.Κ.: Και εμένα μου αρέσει.

Σ.Χ.: Σας πάει! Και έρχεστε ξανά στην εκπομπή, θα σας παρεξηγήσουν, θα νομίζουν ότι με συμπαθείτε στο τέλος, δεν ξέρω.

Α.Κ.: Δεν έχω κάτι, δεν σας αντιπαθώ.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του "ψευτογιατρού" σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια

Στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 66χρονου ο οποίος κατηγορείται για νέα υπόθεση «ψευτογιατρού» (δείτε εδώ πως γνωρίζεται με τον Σάκη Ρουβά).

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε πως ο εντολέας του διαμένει σε ένα «φτωχόσπιτο», αναφέροντας πως δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ σε καταθέσεις και πως η εικόνα των χρημάτων και της χλιδής δημιουργήθηκε από το ΜΜΕ. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο 66χρονος διετέλεσε για χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν 100άδες αθλητές και πρόσωπα με αξιοπιστία που αν χρειαστεί θα καταθέσουν υπέρ του.

Επιπλέον ο κ. Κούγιας προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος των ΜΜΕ αλλά και κάποιων γειτόνων που εμφανίστηκαν και μίλησαν για την υπόθεση. Μάλιστα, υπογράμμισε πως ο 66χρονος παραμένει ελεύθερος τονίζοντας ότι δεν έχει κληθεί καν να καταθέσει για την υπόθεση, καυτηριάζοντας τη στάση των δημοσιογράφων λέγοντας πως αυτοί επί της ουσίας έχουν επιβάλει… περιοριστικά μέτρα στον πελάτη του καθώς έχουν στήσει τις κάμερες έξω από το σπίτι του.

«Μου εξήγησαν από πού έχει ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία. πίσω από όλα αυτά είναι μια κυρία που εργάζεται χρόνια σε δημόσιες θέσεις. Προ ολίγων ετών ξεκίνησε μια διαδικασία σε βάρος της και απορρίφθηκε η αγωγή της στα δικαστήρια, και του είπε θα σε καταστρέψω. Μου είπαν ότι είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος. Γνωρίζω το όνομά της. Έχω το δικόγραφο από το οποίο προκύπτει ότι δικαιώθηκε ο κύριος», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Βλέποντας τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές, βλέποντας και αυτό τον τοίχο των 20 μέτρων, δεν είναι η εικόνα αυτή της πραγματικότητας. Δεν είναι η βίλα του ψευτογιατρού. Είναι ένα εκτός σχεδίου φτωχόσπιτο. Όταν μας καλέσει η αστυνομία να δώσουμε εξηγήσεις θα δώσουμε, είναι ένα φτωχόσπιτο που δεν ξεπερνά τα 100 τ.μ., στο εσωτερικό του είναι η εικόνα ενός φτωχόσπιτου στην κυριολεξία. Δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ σε καταθέσεις.

Το αυτοκίνητο που έχουν και χρησιμοποιούν είναι ένα μοντέλο του 1999, 20 ετών. Με πολύ μεγάλο κόπο σπούδασαν τα παιδιά τους που είναι επιστήμονες, ο μεγαλύτερος 35 ετών είναι γιατρός επίλεκτος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «Μου έδωσαν έναν κατάλογο εδώ, με 100άδες ανθρώπους που είναι έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του κυρίου ο οποίος είναι φυσιοθεραπευτής. Να σας πω ότι για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού, στην ομάδα μπάσκετ. Φωτογραφίες με φυσιοθεραπείες στον Τσιτσιπά και άλλους πρωταθλητές. Τον συνέστηναν ως εξαίρετο φυσιοθεραπευτή».

Ο κ. Κούγιας σημείωσε ακόμα ότι: «Εδώ και χρόνια λόγω προβλημάτων καρκίνου τα οποία έχει υποστεί, δεν εργάζεται. Μιλάμε για μια ιστορία που είναι μύθος. Ο γιατρός ο Γερμανός ο οποίος κατά τα οποία δημοσιοποιούνται είναι συνεργάτης του, είναι επίλεκτος γιατρός στη Γερμανία.

Τον βρήκε ο γιατρός, μαθαίνοντας ότι είναι φυσιοθεραπευτής, γιατί ο γιατρός είναι ειδικός στα θέματα σκληρύνσεως κατά πλάκας. Η εικόνα των χιλιάδων ευρώ δεν υπάρχει πουθενά. Αυτοί που τα λένε στα ΜΜΕ θα κληθούν να τα αποδείξουν. Θέλω να σας πω ευθέως ότι κακώς γίνεται αυτός ο χειρισμός. Περιμένω την κλήση από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για να δώσουμε εξηγήσεις».

Για τα επόμενα βήματα της υπόθεσης, σημείωσε ότι: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν κλήση ως ύποπτος. Πήρα εντολή να στραφώ εναντίον για κάποιους γείτονες που εμφανίστηκαν εδώ, και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, γιατί αυτά που είπαν όλα είναι ψέματα.

Αν είναι αλήθεια αυτά που μου μετέφεραν, γιατί θέλω να τα διασταυρώσω, αλλά είδα ένα σπίτι που είναι η τραπεζαρία μαζί με το σαλόνι και μέσα υπάρχουν τέσσερα σκυλιά μέσα το σπίτι, είδα ένα σπίτι με ένα αυτοκίνητο ερείπιο και δύο ανθρώπους ταλαιπωρημένους.

Η σύζυγος ήταν παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδας. Οι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν αυτόν τον χώρο, σε αυτό το σημείο που ήταν εκτός σχεδίου παλιά, να κάνουν αυτό το φτωχόσπιτο και να μένουν εδώ».

Τέλος, αναφορικά με το αν έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον 66χρονο, ανέφερε: «Όχι βέβαια. Ελεύθερος είναι. Περιοριστικούς όρους έχει από εσάς. Δεν τολμάνε να έρθουν τα παιδιά του και οι συγγενείς του να τον επισκεφθούν, γιατί φοβούνται τις κάμερες».