Τι συμβαίνει με τον γάμο Ελένης Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία ένα μήνα πριν την γέννα

Θα γίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/foureira
Instagram/foureira

Πολλά έχουν ακουστεί για το γάμο της Ελένης Φουρέιρα με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, ένα μήνα περίπου πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το μωρό που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τι συμβαίνει με το γάμο Φουρέιρα - Μποτία

Είχε ακουστεί λοιπόν πως ετοιμάζουν το γάμο τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ισχύει πως θα παντρευτούν (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, οι φήμες ξεκίνησαν λόγω του ότι ο Αλμπέρτο Μποτία έχει μετακομίσει στην Ελλάδα με σκοπό να βρει εδώ ομάδα, έτσι ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Παρόλα αυτά ο γάμος δεν θα γίνει - τουλάχιστον σύντομα - καθώς προτεραιότητα του ζευγαριού τώρα είναι άλλη, να γεννήσει η Ελένη Φουρέρια και να βρουν τα πατήματα τους με το μωρό στο σπίτι.

Η κατάσταση της εγκυμονούσας μία ανάσα πριν τον τοκετό

Και αφού λοιπόν πλησιάζει ο μήνας και η ημέρα, που η Ελένη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όσο να ναι βιώνει στο έπακρο τα τελευταία συναισθήματα της εγκυμοσύνης.

Ένα από αυτά, αποκαλύφθηκε με μια σειρά από insta stories, που έκανε η Φουρέιρα την Τετάρτη 18/1 με την ίδια να μας δείχνει την αγαπημένη της συνήθεια, που απολαμβάνει χωρίς τύψεις και ενοχές.

Είναι λογικό να έχει λιγούρες στην κατάσταση της η εγκυμονούσα, ωστόσο μέσα από τις φωτογραφίες, που κατά καιρούς δημοσιεύει στο instagram βλέπουμε το σώμα της - αν εξαιρέσουμε την κοιλίτσα της - να μην έχει αλλάξει καθόλου.

Σίγουρα βοηθάει το γεγονός, πως ακόμα και τώρα δεν αφήνει την συνήθεια, που είχε και προ εγκυμοσύνης με αυτή να μην είναι άλλη από τη γυμναστική, που τόσο αγαπάει.

«Τι πραγματικά συμβαίνει στο τρίτο τρίμηνο», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα