Καλύτερα δεν γίνεται: Επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Alpha - Τα πρώτα λόγια για την υγεία της

Τι συνέβη τελικά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Alpha - Τα πρώτα λόγια για την υγεία της

Επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της χθες (21/1) και απουσίαζε από τον αέρα του Alpha . Σήμερα η παρουσιάστρια, που πρόσφατα έγινε γνωστό το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε το εδώ) επέστρεψε ακμαιότατη και θέλησε να μιλήσει για όσα πέρασε τα τελευταία 24ωρα.

Η αγαπημένη Ναταλία λοιπόν, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για να ενημερώσει τους τηλεθεατές τι συμβαίνει με την υγεία της και δεν κατάφερε να τους καλησπερίσει στο τηλεοπτικό πλατό.

Όπως λοιπόν ανέφερε την ταλαιπωρεί μια γαστρεντερίτιδα και ακόμη δεν έχει τις δυνάμεις για να παρουσιάσει την εκπομπή. Παρόλα αυτά όταν νιώσει καλύτερα θα επιστρέψει στις επάλξεις και αν νιώσει σύντομα καλά πιθανόν να βγει στον αέρα αύριο.

«Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον @alphatvgreece για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Τα πρώτα λόγια της Ναταλίας Γερμανού για την υγεία της

Όπως είχε αναφέρει σε μήνυμά της στα social media: «Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον ALPHA για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση».

Στα πρώτα της λόγια σήμερα στο ξεκίνημα της εκπομπής της, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ζητήσει μία διπλή συγγνώμη. Η πρώτη για τους τηλεθεατές που στενοχωρήθηκαν για την απουσία της χθες αλλά και ένα συγγνώμη σε εκείνους που θα την... υποστούν σήμερα. Όλα βέβαια με μία δόση χιούμορ.

Η παρουσιάστρια όμως δεν παρέλειψε να πει και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο κανάλι της, τον Alpha που έδειξε κατανόηση σ' αυτό που περνούσε και που ήθελε χρόνο για να το ξεπεράσει.