Κοιμάται ήσυχη η Ναταλία Γερμανού - Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον στον ALPHA

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού είναι χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις είτε στον "αέρα" είτε πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τον "σάλο" που προκλήθηκε εξαιτίας ενός θέματος που παρουσίασε και τι απάντησε).

Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Από τη μία ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA και να βρεθεί στο MEGA, ενώ από την άλλη η ίδια μίλησε μέχρι και για το τέλος της καριέρας της ως παρουσιάστρια.

Όλη η αλήθεια για το μέλλον της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA

«Δεν είμαι πάντα πρώτη στην τηλεθέαση. Μπορεί να με περάσει το Μουντιάλ, κάποια ξένη ταινία, μια ελληνική σειρά. Δεν είναι μόνιμη κατάσταση. Τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας, μία ένδειξη ότι έχουμε ένα στοιχειώδες φιλότιμο να βλέπουμε τι πάει καλά, τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι. Δεν βάζω ξυπνητήρι στις 7, αν με ρωτάτε, γιατί εκεί έρχονται τα πρώτα νούμερα», είπε αρχικά, ενώ σχετικά με το αν θα τη δούμε σε κάποιο βραδινό σόου στον Alpha, ξεκαθάρισε:

«Ναι, το έχω σκεφτεί, το έχω κάνει και παλιότερα. Ίσως συμβεί φέτος στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Αν όχι φέτος, μπορεί να γίνει με την επόμενη σεζόν. Μου αρέσουν και τα βραδινά αλλά είναι και κάτι που θέλει πολλή προσοχή και δουλειά, γιατί όπως βλέπετε η prime time είναι ασφυκτικά γεμάτη».

Στο ενδεχόμενο να γίνει αυτό παράλληλα με τη μεσημεριανή της εκπομπή, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν θα με άφηνε το κανάλι αλλιώς. Το «Καλύτερα δε γίνεται» για αυτούς είναι κάτι που δεν το πειράζουν, το θέλουν οπωσδήποτε εκεί, οπότε θα μου ζητούσαν να κάνω κάτι παράλληλα».

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», δήλωσε στη συνέχεια.

Και συμπλήρωσε έπειτα: «Προτάσεις πάντα δεχόμαστε όλοι οι παρουσιαστές. Είναι κολακευτικό, ευχάριστο αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα εύκολα. Είμαι παλιά καραβάνα στον χώρο, οπότε δεν παραμυθιάζομαι εγώ πολύ εύκολα με αυτά. Να σε οδηγεί πιο πολύ η λογική σε αυτά τα πράγματα και όχι η τρέλα της στιγμής. Μένω πάντα σε έναν χώρο εργασίας όταν νιώθω ότι με αγαπούν, με φροντίζουν και με έχουν σε μία θέση που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός».

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα Real, η ίδια βρέθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη με την παραγωγή της εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται στο στούντιο του ALPHA και η συζήτησε πήρε μία άλλη τροπή. Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον συγκεκριμένο σταθμό, που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή της σε αυτό μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι αρμόδιοι επιθυμούν να διατηρήσουν την συνεργασία τους και την επιτυχία που σημειώνει ήδη η παρουσιάστρια με την ίδια εκπομπή.

Ναταλία Γερμανού