«Έπρεπε να το κάνω χωρίς να προσβάλλω το αφεντικό μου...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Κοντομηνά

«Ήταν δύσκολη στιγμή...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έπρεπε να το κάνω χωρίς να προσβάλλω το αφεντικό μου...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανακοινώνει το θάνατο του στον αέρα του Happy Day στον ALPHA με βαριά καρδιά και το κλίμα στο πλατό να είναι ψυχολογικά "τσακισμένο".

Καλεσμένη σήμερα Κυριακή 22/1 στην εκπομπή Δυο στη Μια, η παρουσιάστρια έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε, μίλησε για κάποιες από τις πιο δύσκολες - αμήχανες τηλεοπτικές της στιγμές, τις οποίες ωστόσο κατάφερε να βγάλει εις πέρας.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Κοντομηνά

Μια από αυτές τις στιγμές λοιπόν, ήταν με τον Δημήτρη Κοντομηνά, όταν πριν από λίγα χρόνια είχε βγει στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA, και είχε μια κόντρα με τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα, καθώς είχε παρεξηγήσει κάτι που είχε συμβεί.

«Κατά καιρούς έχουν συμβεί διάφορα πράγματα από τα οποία έχουμε ξεγλυστρίσει. Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που τότε ο Πρόεδρος μας Θεός σχωρέστον, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα γιατί κάτι είχε παρεξηγήσει και είχε έρθει σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και ότι είναι εργαζόμενη του ALPHA, αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου και πρέπει να βρω την ισορροπία να το κάνω χωρίς να προσβάλλω το αφεντικό μου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αποκάλυψη που έκανε για τη σχέση του με παρουσιάστρια

Την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη (δείτε εδώ τον τσακωμό τους στο twitter) είχαν σχολιάσει στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει το λόγο και να αναφέρεται στην παρουσιάστρια και την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

«Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες πόσο μάλλον έτσι δημόσια. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ. Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει».

«Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

«Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό, Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.