"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Δέσποινα Βανδή - Η ανακοίνωση του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Μπορεί να πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά ανακοινώθηκαν μερικά ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή. Η είδηση διέρρευσε μέσω του ALPHA την Κυριακή 22/1 και αφορά το νέο της βήμα στην τηλεόραση.

Η διάσημη τραγουδίστρια τους προηγούμενους μήνες βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, στο ίδιο κανάλι, ωστόσο σε λίγες ημέρες φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά με δική της εκπομπή και, μάλιστα, βραδινή. Πιο συγκεκριμένα, θα αναλάβει για άλλη μία φορά την παρουσίαση του Chart Show, Your Countdown και στην ανακοίνωση του σταθμού αναγράφεται και η ακριβής ημερομηνία και ώρα της πρεμιέρας, όπως και οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στο ανανεωμένο πλατό.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Δέσποινα Βανδή

Μία ακόμα αντίστροφη μέτρηση μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και την παρέα της θα παρακολουθήσουμε τη φετινή σεζόν!

Το Chart Show επιστρέφει στη συχνότητα του Alpha με νέο επεισόδιο, το οποίο θα μας πάει πίσω, στα χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου!

Το Σάββατο, στις 28 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου!

Στην παρέα της θα βρίσκονται μεταξύ άλλων, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Τερέζα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Άρτεμις Ματαφιά.

Εκλεκτός καλεσμένος της Δέσποινας Βανδή, ο Γιώργος Κατσαρός!

Το βίντεο της τραγουδίστριας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη διανύουν την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν ο ένας τον άλλον για συντροφιά και δεν διστάζουν να το δείξουν. Το ερωτευμένο ζευγάρι, συνηθίζει όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να πηγαίνουν λίγες μέρες διακοπές, όπως πριν τα Χριστούγγενα που τους είδαμε στην Αράχοβα (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Αυτή την φορά, όμως διάλεξαν έναν πιο καλοκαιρινό προορισμό, με τον καλό καιρό που έκανε και έτσι βρέθηκαν στο νησί της Πάρου. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, λοιπόν, δημοσίευσαν ένα βίντεο με την πρώτη να τραγουδά στα σοκάκια του νησιού, ένα τραγούδι, που έμμεσα σχετίζονταν με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μαζί είχαν επισκεφτεί μια ταβέρνα του νησιού όπου η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να κάτσει στο σοκάκι και να ερμηνεύσει με την ψυχή της το γνωστό τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» που παραπέμπει στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της.

Το βίντεο με την Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει, καθισμένη στο σοκάκι του νησιού έχει γίνει viral στο ΤikTok με τους θαυμαστές της να αφήνουν σχόλια αγάπης και θαυμασμού για την Δέσποινα Βανδή και την ερμηνεία της.