Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης - Στο πλευρό του συνεχώς η Δέσποινα Βανδή

Τι συμβαινει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης χθες Τρίτη 17/1 με την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του για να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει όπως άλλωστε κάνει από τότε που πήραν την απόφαση να είναι μαζί.

Την είδηση έκανε γνωστή η Soula Slamorous μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το λόγο που οδήγησε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Μπισμπίκης να σχολιάστηκε έντονα λόγω της κίνησης του να καπνίσει μέσα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή (δείτε την φωτογραφία), καθώς πήρε θέση το Υπουργείο Υγείας και τους έριξε βαρύ πρόστιμο όπως και στο ίδιο το κέντρο, ωστόσο, τώρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια άλλη είδηση.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο ιατρικό Αμαρουσίου για μαγνητική στην μέση, με την σύντροφό του να βρίσκεται μαζί του.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης νοσοκομείο

Η απάντηση των Μπισμπίκη & Βανδή μετά τα αρνητικά σχόλια για τα δημόσια φιλιά τους

Η είδηση για το κάπνισμα έφερε θύελλα αντιδράσεων - με πολλούς να υπερασπίζονται τον ηθοποιό - καθώς δεν είναι ο μόνος, που καπνίζει σε νυχτερινό κέντρο.

«Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά και στα μπουζούκια επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στην Βανδή τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε μένα να ερωτευτώ.

Κάπνισε όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια. Ξαφνικά τώρα τον βγάλαμε στη σέντρα. Ο απαράδεκτος Μπισμπίκης. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το Έναστρον. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία. Εγώ θα περίμενα τον κ. Πλεύρη να βγει και να πει ως νέος άνθρωπος – που τον στήριξα όταν ο πατέρας του βγήκε και χαιρέτησε χιτλερικά – είναι υγεία ο έρωτας», είχε πει για το πρόστιμο στον Μπισμπίκη ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ζευγάρι, παρ΄ όλα αυτά προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια και έτσι έφυγαν λίγο μετά σε ένα ταξίδι για δύο στην Αράχωβα, κάτι που για συνεχόμενη φορά έφερε αντιδράσεις.

Ο λόγος αυτή τη φορά τα νέα φιλιά σε μαγαζί, που είχε βρεθεί το ζευγάρι για να φάει (δείτε εδώ το βίντεο), κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε πέραν του δέοντος διαχυτικό.

Εκείνοι ωστόσο ζουν τον έρωτά τους και έτσι στη συνέχεια της Τετάρτης 28/12 ο Μπισμπίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram μαζί με τη Δέσποινα, ως απάντηση σε όσα λέγονται.

Βανδή - Μπισμίκης