«Χθες λόγω ασθένειας είδα την εκπομπή της...» - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Μαρία Μπακοδήμου

Δεν δίστασε να το πει δημόσια για την "αντίπαλό" της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χθες λόγω ασθένειας είδα την εκπομπή της...» - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Μαρία Μπακοδήμου

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 21/1 δεν κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο του ALPHA και να παρουσιάσει την εκπομπή της "Καλύτερα Δε Γίνεται", διότι ήταν αρκετά άρρωστη και δεν θέλησε να δημιουργήσει μεγαλύτερη ανησυχία στους συνεργάτες της, αλλά και στο κοινό της (δείτε εδώ τι συνέβη).

Παρόλα αυτά, την Κυριακή 22/1 επέστρεψε στα καθήκοντά της και κατά τα πρώτα της λόγια στο ξεκίνημα της εκπομπής της, η ίδια θέλησε να ζητήσει μία διπλή συγγνώμη. Η πρώτη για τους τηλεθεατές που στενοχωρήθηκαν για την απουσία της χθες αλλά και ένα συγγνώμη σε εκείνους που θα την... υποστούν σήμερα. Όλα βέβαια με μία δόση χιούμορ.

Η παρουσιάστρια όμως δεν παρέλειψε να πει και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο κανάλι της, τον Alpha που έδειξε κατανόηση σ' αυτό που περνούσε και που ήθελε χρόνο για να το ξεπεράσει.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Στη συνέχεια, όμως, επειδή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου από το αντίπαλο κανάλι στο ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το σχόλιό της γι' αυτή, μιας που βρήκε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει όσο βρισκόταν "στο κρεβάτι του πόνου" στο σπίτι της.

«Χθες λόγω ασθένειας είδα την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και μου άρεσε πάρα πολύ θέλω να σας πω», είπε χαρακτηριστικά για την συνάδελφό της και την ομάδα της, παρά το γεγονός πως είναι "ανταγωνιστές".