Εκτός ALPHA η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται - Ανησυχία για την υγεία της Ναταλίας Γερμανού

Πότε θα επιστρέψει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram/natalia_germanou
instagram/natalia_germanou

Σούσουρο έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί και αναφέρει πως σήμερα Σάββατο 21/1 η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού δεν θα μεταδοθεί λόγω προβλήματος με την υγεία της.

Επίσημη ανακοίνωση να σημειωθεί ωστόσο πως δεν έχει βγει, ενώ το πρόγραμμα τηλεόρασης αναφέρει την εκπομπή κανονικά.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ναταλίας Γερμανού

Όσον αφορά την υγεία της επειδή υπήρξε ανησυχία, αναφέρεται πως δεν είναι τίποτα σημαντικό απλά καλό είναι να μείνει σπίτι της. Όταν γίνει καλά θα επιστρέψει στις επάλξεις και στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται που σημειώνει κάθε Σαββατοκύριακο πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Εμείς στο youweekly.gr μετά από την κυκλοφορία της εν λόγω είδησης επικοινωνήσαμε με ιθύνοντες του ALPHA, όπου μας επιβεβαίωσαν πως η παρουσιάστρια είναι λίγο άρρωστη και για αυτό δεν θα βγει σήμερα στον αέρα του σταθμού.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της

Το μέλλον της στον ALPHA

Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα , έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Από τη μία ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA και να βρεθεί στο MEGA, ενώ από την άλλη η ίδια μίλησε μέχρι και για το τέλος της καριέρας της ως παρουσιάστρια.

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).

Σύμφωνα, με την εφημερίδα Real, η ίδια βρέθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη με την παραγωγή της εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται στο στούντιο του ALPHA και η συζήτησε πήρε μία άλλη τροπή. Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον συγκεκριμένο σταθμό, που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή της σε αυτό μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι αρμόδιοι επιθυμούν να διατηρήσουν την συνεργασία τους και την επιτυχία που σημειώνει ήδη η παρουσιάστρια με την ίδια εκπομπή.