Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Σκεφτόμουν πώς όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό»

Αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα της κόρης του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Σκεφτόμουν πώς όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό»

Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε στην εκπομπή του STAR, Dot, την Κυριακή 22/1 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα, ακόμη και για τις πιο δύσκολες και επίπονες στιγμές της ζωής του. Ο ηθοποιός, δηλαδή, αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του, τον οποίο ακόμα δεν έχει ξεπεράσει, ωστόσο μίλησε και για τη νέα σελίδα στη ζωή του, η οποία ήρθε με την γέννηση της κόρης του, λίγο καιρό μετά την απώλεια που προαναφέρθηκε (δείτε εδώ το νεογέννητο μωρό).

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή.

Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό. Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα, ούτε εκείνη τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω. Την βοηθάω πάρα πολύ και με χαρά, το γουστάρω από την πρώτη στιγμή, την αλλάζω, την καθαρίζω, της κάνω παρέα.

Μαζί με την μικρή κάπως επιστρέφω και εγώ σε δικές μου πρώτες εμπειρίες. Δεν σου κρύβω ότι αντιλαμβάνομαι πως ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου ήταν δυο παιδιά που δεν ξέρουν τι τους έχει έρθει, ήμουν το πρώτο παιδί τους», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή του ο ίδιος.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Μιχάλη Σαράντη

Αυτή τη φορά, λοιπόν, εξήγησε ολόκληρη τη ιστορία με την αρρώστια του μπαμπά του, πώς επηρεάστηκε και πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας, αλλά και ολόκληρη η καθημερινότητά του μετά από αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε και ο ίδιος πατέρας (δείτε εδώ την σύντροφό του). Δυστυχώς, ο άντρας που τον μεγάλωσε δεν ήταν ο μόνος που έφυγε από τη ζωή του πρόσφατα.

«Από όταν ο μπαμπάς μου αρρώστησε πρώτη φορά, ήταν καρκινοπαθής, μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι. Χάσαμε πολλά άτομα από την οικογένειά μου μέχρι τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου. Στο ενδιάμεσο αυτής της διαδρομής έχασα τη μαμά, γιαγιά, θείους.

Ήμασταν ένα τραπέζι με πάνω από 20 άτομα και έχουμε μείνει λίγοι. Αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι η ζωή σου φεύγει για πλάκα και με επηρέαζε ψυχικά, με αποτέλεσμα που εάν στρεφόμουν στο φως θα έβγαινα από όλο αυτό. Σκεφτόμουν πώς όποιος ήταν δίπλα μου πάθαινε κακό.

Αυτός ο κύκλος έκλεισε με τον ερχομό αυτού του πλάσματος που έχει έρθει στη ζωή μου. Αυτό το παιδί έχει φέρει όλο το φως που μας στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το σπίτι. Έχω μία μεγάλη ανακούφιση. Η κόρη μου θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων, Βασιλική – Γλυκερία. Προς το παρόν την λέμε “τσουπέτα”», παραδέχτηκε.