«Όχι δεν είναι εύκολο, κι ας είναι μαγικό» - Η πρώτη φωτογραφία της Μαίρης Μηνά με την 3 μηνών κόρη της

Πολύ τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν περίπου πριν 3 μήνες η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης, οι οποίοι παρόλο που κρατούν κρυφή την προσωπική τους ζωή, δεν μπορούν να μην μοιράζονται την ευτυχία τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

Μέχρι στιγμής, ο γνωστός ηθοποιός είναι αυτός που δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες και στιγμιότυπα μαζί με την μικρή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (όπως για παράδειγμα αυτές εδώ οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο που "έλιωσαν" τους διαδικτυακούς του φίλους).

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή.

Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό. Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα, ούτε εκείνη τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω. Την βοηθάω πάρα πολύ και με χαρά, το γουστάρω από την πρώτη στιγμή, την αλλάζω, την καθαρίζω, της κάνω παρέα.

Μαζί με την μικρή κάπως επιστρέφω και εγώ σε δικές μου πρώτες εμπειρίες. Δεν σου κρύβω ότι αντιλαμβάνομαι πως ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου ήταν δυο παιδιά που δεν ξέρουν τι τους έχει έρθει, ήμουν το πρώτο παιδί τους», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης σε πρόσφατη συνέντευξή του (δείτε εδώ το βίντεο).

Ευτυχισμένη μανούλα η Μαίρη Μηνά

Αυτή τη φορά, λοιπόν και η Μαρία Μηνά προχώρησε στη πρώτη ανάρτηση με την κόρη της, αναρτώντας συγκεκριμένα μια φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία.

«Γεια σου κόσμε! Ο κόσμος επανασυντίθεται. Αυτή είμαι εγώ. Και αυτή είναι η κόρη μου. Δηλαδή εγώ είμαι η μαμά της. Σχεδόν τρεις (συν 9) μήνες τώρα. Και για πάντα. Θα είμαι για πάντα η μαμά της και θα είναι για πάντα το παιδί μου. Ο κόσμος μου.Ο κόσμος επαναφωτίζεται. Αυτή είναι μια φωτεινή γλυκιά μας στιγμή. Ανάμεσα σε άλλες. Όχι και τόσο φωτεινές. Κάποιες και πικρές κάποιες απελπισμένες. Όχι δεν είναι εύκολο, κι ας είναι μαγικό.

Ο κόσμος επανορθώνεται. Μπροστά της δεν ξέρω τίποτα και ταυτόχρονα κι ενστικτωδώς ξέρω τα πάντα. Της τρέφω απέραντη ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα της ζητώ συγγνώμη. Και εκείνη καταλαβαίνει. Αχ πώς καταλαβαίνει. Όλα τα καταλαβαίνει αυτός ο κόσμος.

Κι εγώ ελπίζω εύχομαι και θα μοχθήσω ώστε αυτός ο κόσμος να είναι πάντα ελεύθερος και πάντα τρυφερός. Υγ. @mihalisarantis μου μας διάλεξε. Είμαστε οι τυχεροί της» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία της Μαίρης Μηνά με την κόρη της
Instagram / mary_mine