Γύριζαν όλοι και τους κοιτούσαν - Τα "καυτά" φιλιά και τα τρυφερά τετ α τετ της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού στα μπουζούκια

Ασυγκράτητοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νικήτα Νομικό, τον αδερφό της Δούκισσας (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις των κουνιάδων), πολύ σύντομα, καθώς η ίδια ανακοίνωσε την ημερομηνία στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και φαίνεται πως η μέρα πλησιάζει πιο σύντομα από ότι θα περίμενε κανείς.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση, ενώ έχουν αφήσει ανοιχτό και το ενδεχόμενο του να δημιουργήσουν σύντομα οικογένεια και να αποκτήσουν ένα παιδί, σύμφωνα με τις δηλώσεις της διάσημης influencer.

Τα "καυτά" φιλιά της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού στα μπουζούκια

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», επισήμανε κλείνοντας.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, λοιπόν, "τσάκωσε" το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στα μπουζούκια και για άλλη μία φορά δεν έλειψαν τα "καυτά" φιλιά, οι αγκαλιές και τα τρυφερά τετ α τετ. Και οι δυο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με σύνολο εκείνης να ξεχωρίζει ωστόσο λόγω της λευκής γούνας που επέλεξε να φορέσει πάνω από το φόρεμα με τις παγέτες, το οποίο συνδύασε με μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και είχε τα μαλλιά της πιασμένα.

Πρέλεβιτς Νομικός βόλτα

Πρέλεβιτς Νομικός έξοδος

Πρέλεβιτς Νομικός μπουζούκια

Πρέλεβιτς Νομικός φιλί