''Λιώνει'' από έρωτα ο Πανταζάρας - Το καυτό φιλί στο στόμα με τη σύντροφό του, Σίσσυ Τουμάση

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και γενικότερα τον βλέπουμε να θέλε να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά του και λιγότερο με τα προσωπικά του.

Όσο και αν προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είδαμε να γίνεται γνωστό, πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συναδέλφου του, Σίσσυ Τουμάση.

Η κοινή φωτογραφία του Αργύρη Πανταζάρα με την κοπέλα του

Οι δύο τους φαίνεται να είναι στην αρχή της σχέσης τους και να απολαμβάνουν αυτό, που τους συμβαίνει με τον ίδιο τον Αργύρη να κάνει και τις πρώτες του αναρτήσεις στα social media, όπως το φιλί, που δημοσίευσε με το κορίτσι του την Κυριακή 22/1 (δείτε εδώ το παρασκήνιο της σχέσης τους).

«V for Verona. Πιο ωραία από αυτή… ο ήλιος που όλα τα βλέπει όμοια δεν είδε αφότου εχτίστη ο κόσμος» Shakespeare Juliet’s balcony», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αργύρης Πανταζάρας.

Πανταζάρας σχέση
argyris_pandazaras_official - instagram

Η νέα κοινή φωτογραφία Πανταζάρα - Τουμάση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το love story μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση «It’s not Romeo and Juliet» και από τότε είναι αχώριστοι. Λατρεύουν μάλιστα, να περνούν όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί μακριά βέβαια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε πολλές φορές ο Αργύρης Πανταζάρας έχει πει πως δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Τώρα όμως με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, η Σίσσυ Τουμάση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Αργύρη Πανταζάρα, στην οποία τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα κινηματογραφικό φιλί.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός σχετικά σύντομα θα εμφανιστεί σε πολύ αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης η οποία έχει "σπάσει" ταμεία. Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγοντας πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών - δείτε εδώ σε ποια σειρά μπαίνει.

pantazaras-toumasi