«Έπεσα κάτω και αναγκάστηκα να...» - Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου

Μετά από ενέσεις κατάφερε να βρίσκεται στο πλατό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έπεσα κάτω και αναγκάστηκα να...» - Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου "άνοιξε" την εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, το πρωί της Δευτέρας 23/1 "διαλυμένη" (δείτε εδώ τι συνέβη όταν έκλεισαν τα φώτα στο πλατό). Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η ίδια είχε εξηγήσει πως δεν ήταν πολύ καλά στην υγεία της, μιας και είχε πάθει φαρυγγίτιδα και έκανε αφωνία για να μπορέσει να αναρρώσει γρήγορα, αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε αντί να βελτιωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον χαιρετισμό στο κοινό της, η παρουσιάστρια εξήγησε ποια είναι η κατάσταση με τον λαιμό της, αλλά αποκάλυψε πως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ανέφερε πως έπεσε κάτω και χτύπησε το χέρι της, παθαίνοντας κάκωση συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται φάρμακα για να μπορεί να ανταπεξέλθει αυτές τις ώρες.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Παρόλα αυτά, φόρεσε το χαμόγελό της και ξεκίνησε την εκπομπή της κανονικά, με το λαμπερό μακιγιάζ και τα ρούχα της, που αν δεν εξηγούσε τι συνέβη, δεν θα καταλάβαινε κανείς την αλήθεια.

«Καλή εβδομάδα, είμαι με λαρυγγίτιδα. Αναγκάστηκα να πάρω κορτιζόνη. Μετά έπεσα κάτω και αναγκάστηκα να κάνω και στο χέρι κορτιζόνη, έπαθα μια κάκωση. Πήγα όμως σε πολύ καλούς γιατρούς όχι σε ψευτογιατρούς», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, από το πάνελ της απουσίαζε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος άρχισε να ρωτά γιατί λείπει. Τότε εκείνη του ανέφερε πως ο Στέφανος θα είναι εκεί σε λίγη ώρα, ενώ τόνισε πως ερχόταν και με πολλά αποκλειστικά θέματα.