Λίγο μετά την αποχώρηση από το Πρωινό μας - ''Χαμός'' με την πρώτη αντίδραση του Βασίλη Νομικού

Ήταν ενεργό μέλος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγο μετά την αποχώρηση από το Πρωινό μας - ''Χαμός'' με την πρώτη αντίδραση του Βασίλη Νομικού

Το Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά φαίνεται να αποτελεί μια προσπάθεια του καναλιού να έχει παρουσία στην πρωινή ζώνη, ωστόσο χωρίς να έχουν βρεθεί όλα τα πατήματα για την ώρα.

Η κυριότερη αλλαγή, που βλέπουμε να γίνεται έχει να κάνει με τα μέλη και τους συνεργάτες της παρουσιάστριας, οι οποίοι αλλάζουν από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα και μάλιστα πρόσφατα είχαμε άλλη μία αποχώρηση.

Ο λόγος για το Βασίλη Νομικό, ο οποίος είχε δέσει με την ομάδα και πιο συγκεκριμένα ήταν πολύ ενεργός στο κομμάτι του Survivor all star τελευταία μέσα από το σχολιασμό του (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση).

Η αντίδραση του Βασίλη Νομικού μετά την αποχώρησή του από το Πρωινό μας

Οι λόγοι, που έφυγε ο δημοσιογράφος από την ομάδα δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα, ωστόσο η κάμερα του Mega Καλημέρα πλησίασε τον Βασίλη Νομικό τη Δευτέρα 23/1 με εκείνον να μην κάνει δηλώσεις, καθώς ήταν πάνω στη μηχανή του.

«Γεια σας παιδιά, να είστε καλά», είπε ο Βασίλης Νομικός και έφυγε με τη μηχανή του.

Λίγα λόγια για την ζωή του δημοσιογράφου

Είναι παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου. Είναι γιος του Αυγουστίνου Νομικού. Ο Βασίλης Νομικός εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό “Επικοινωνία 94FM” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Παρουσιάζει καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή “Dr. Nomikos” από τις 12 ως και τη 1.

Συμμετείχε για χρόνια στον “Πρωινό Καφέ”. Αρχικά συνεργάστηκε εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου ενώ συνέχισε αργότερα και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία έχτισε στενή συνεργασία. Έχει συνεργαστεί και με τη Ρούλα Κορομηλά και έχει κάνει πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά “Δύο Ξένοι”. Για χρόνια παρουσίαζε τηλεοπτικά τις κληρώσεις του ΟΠΑΠΟ Βασίλης Νομικός απείχε από την τηλεόραση για 12 χρόνια.

Επέστρεψε τηλεοπτικά στα τέλη του 2018, όταν αποδέχθηκε την πρόταση του καναλιού Νέο Έψιλον για να συμμετέχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Αννίτα Airlines”. Ο Βασίλης Νομικός παντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μάριον Μιχελιδάκη, ύστερα από έναν φλογερό έρωτα, το 2002. Το ζευγάρι έμενε στην Πεύκη Αττικής. Μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, έχουν πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την υπέροχη κόρη τους.

Ο Βασίλης Νομικός και η Μάριον Μιχελιδάκη έχουν μαζί μια υπέροχη κόρη, τη Ναυσικά, που σήμερα είναι 20 ετών. Η Ναυσικά Νομικού σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.