Έφυγε τρέχοντας - Η αμήχανη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για την Κατερίνα Καινούργιου

Η κόντρα τους συνεχίζεται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έφυγε τρέχοντας - Η αμήχανη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για την Κατερίνα Καινούργιου

Μία νέα κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Μπακοδήμου ύστερα από κάποιες αιχμηρές δηλώσεις της δεύτερης για την εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας του ALPHA (δείτε εδώ τι είπε).

Θα μπορούσε να μην δώσει έκταση στο θέμα, ωστόσο η ίδια θεώρησε αναγκαίο το να απαντήσει, διότι αδικήθηκε κατά τη γνώμη της και από τότε οι αντιδράσεις τους όταν οι δημοσιογράφοι της ρωτούν για όσα ειπώθηκαν είναι πολύ αμήχανες.

«Θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα; Αλλά, να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ, δε στήνουμε κανέναν καβγά. Δε μας υποχρεώνει κανέναν ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη.

Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση προφανώς ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Πάρτε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό. Στεναχωριέμαι από γυναίκες που έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια να α υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων», είχε πει συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για την Κατερίνα Καινούργιου

Την Δευτέρα 23/1, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα εντόπισε την Μαρία Μπακοδήμου στο αμάξι της και ενώ απαντούσε σε όλα με γέλιο, μόλις ρωτήθηκε για την "αντίπαλό" της, έβαλε πρώτη και έφυγε γρήγορα, χωρίς πολλά πολλά.

«Νομίζω καλά ξεκίνησε η χρονιά. Όταν έχει ανταπόκριση η δουλειά σου, πάντα νιώθεις χαρούμενος. Πάντα όμως κάνεις τη δουλειά με την ίδια πίστη, την ίδια μέθοδο και σκληρά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την τηλεοπτική παρουσία του Μπο στην εκπομπή της:

«Το ζήτημα ήταν πολύ λεπτό και εκτίμησα που ήρθε ο Μπο στην εκπομπή. Κυρίως το εκτίμησα γι’ αυτόν, για τον χαρακτήρα, την ακεραιότητά του, ήρθε να τοποθετηθεί και φαντάζομαι ότι θα το κλείσει με τα μίντια, γιατί δεν έχει λόγο να σκορπίζεται. Είναι δύσκολη στιγμή για έναν άνθρωπο, αλλά απέδειξε ότι είναι ένας πολύ ωραίος τύπος και πολύ μάγκας».

Αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, αρκέστηκε να πει: «Δεν θα σχολιάσω τίποτα, γεια σας».