«Τα άλλα τεστ δεν το πιάνανε....» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πατέρα μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία της με τον κορωνοϊό

Πως είναι η υγεία της σήμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τα άλλα τεστ δεν το πιάνανε....» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πατέρα μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία της με τον κορωνοϊό

Εδώ και λίγες ημέρες παρατηρούσαμε μία απουσία από το Πρωινό, με τη Λίτσα Πατέρα να έχει κολλήσει κορωνοϊό και για τους γνωστούς λόγους να παραμένει στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της έγινε γνωστή μέσα από το Γιώργο Λιάγκα με τον παρουσιαστή να δίνε το λόγο στην αστρολόγο μέσα από ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή τους,

«Ήρθε ο κορωνοϊός να δει το ζώδιό του. Είμαι πολύ καλά, είχα λίγα δέκατα στην αρχή και λίγο συνάχι. Το περνάω ήπια, είμαι καλά, αλλά σαφώς πρέπει να μείνω λίγο στο σπίτι για να μην το μεταδώσω. Θέλω να πω ότι ήμουν πλήρως εμβολιασμένη, το τονίζω αυτό. Ίσως κάποιους να τους βοηθήσει», είχε πει η Λίτσα Πατέρα και όλοι της ευχήθηκαν περαστικά (δείτε εδώ ποιος άλλος γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 νόσησε).

Αφού λοιπόν πέρασαν οι απαιτούμενες ημέρες και αφού η Λίτσα Πατέρα αισθάνθηκε καλύτερα τη Δευτέρα 23/1 έδωσε και πάλι το παρόν παρουσιάζοντας τα ζώδια της ημέρας, όπως εκείνη ξέρει πολύ καλά να κάνει.

Νωρίτερα ωστόσο έκανε και μία σύντομη αναφορά στην περιπέτειά της και μάλιστα έδωσε το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό σχετικά με το πόσο ύπουλος είναι ο ιός.

Η περιπέτεια της Λίτσας Πατέρα με τον Κορωνοϊό

«Τον κατατρόπωσα τον κορονοϊό. Πάει. Είχα μόνο ένα συνάχι και λίγη κούραση. Έκανα διάφορα τεστ και ήταν αρνητικά και έρχεται μια γιατρός και μου κάνει το τεστ και ήταν φουλ. Φουλ φορτίο. Τα άλλα τεστ δεν το πιάνανε. Μια μέρα είχε ένα 37 πυρετό. Θα μπορούσα να βγω, αν δεν είχα κάνει αυτό το τεστ. Ένιωθα καλά και θα μπορούσα να το κολλήσω. Για αυτό να προσέχετε και να κάνετε δυο – τρεις φορές καλά το τεστ, μέχρι τον φάρυγγα», είπε η Λίτσα Πατέρα.