Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Μου λένε οι γιατροί...» - Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη

Τι συμβαίνει με τον δημοσιογράφο;

«Μου λένε οι γιατροί...» - Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη
NDP
News 19.12.2022 07:47
Από Ελένη Μήτση

Εδώ και λίγες ημέρες βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη να απουσιάζει από την εκπομπή, που παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία στον ΑΝΤ1 ''Καλημέρα Ελλάδα'', καθώς νοσεί από Κορωνοϊο (δείτε εδώ την αναστάτωση με την αποχώρησή του).

Αφού έμεινε το απαιτούμενο διάστημα εκτός εκπομπής για να προστατέψει την ομάδα του είδαμε να περνάνε οι μέρες και εκείνος να παραμένει ακόμη εκτός (δείτε εδώ τι ανέφερε σχετικά με την επιστροφή του).

Η κατάσταση για εκείνον δεν ήταν τόσο απλή, αφού δεν πέρασε την όλη περιπέτεια απλά στο σπίτι του, χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο κάτι, που δεν έγινε γνωστό από τον ίδιο τον δημοσιογράφο:

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορωνοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί.

Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», είχε αναφέρει ο γιος του Φοίβος.

Μάλιστα τη Δευτέρα 19/12 βγήκε στον αέρα της εκπομπής αλλά όχι κανονικά, αφού τον είδαμε μέσα από βιντεοκλήση να αναλύει, πως αν και είναι στη 12η ημέρα βγαίνει ακόμη θετικός στα τεστ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη για την κατάσταση της υγείας του

«Καλημέρα Ελλάδα. Είπαμε να κολλήσουμε, εντάξει. Πήγα και στο νοσοκομείο, είχα και μια ψιλοεπιδείνωση, έκατσα και 3-4 μέρες. Εντάξει, μια χαρά είμαι, λυγίζω σίδερα. Και συνεχίζω να βγαίνω θετικός και είναι η 12η ημέρα. Μου λένε οι γιατροί ότι ούτε μπορώ να κολλήσω ούτε μεταδίδω.

Μου είπαν ότι αν έρθω πρέπει να είμαι συνέχεια με μάσκα. Θα έβγαινε το τεστ θετικό αν ερχόμουν σήμερα το πρωί. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, είμαι κλεισμένος σπίτι εδώ και 12 μέρες. Παρακαλώ πάρα πολύ τον κορωνοϊό…», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι χάλια...» - Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης που τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη

Πολύ ευχάριστα νέα για τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβο - Η «οικογένειά» του μεγάλωσε

Share