Καλημέρα Ελλάδα: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση του

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση του

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης και ανέφερε την ημερομηνία, που θα επιστρέψει στην εκπομπή. Μετά την περιπέτεια της υγείας του (δείτε εδώ τι είχε) ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, θα επιστρέψει σύντομα.

Ο οικοδεσπότης του ΑΝΤ1, βγήκε στον αέρα της εκπομπής μέσω Skype και είπε για την επιστροφή του στην εκπομπή και αποκάλυψε το πως αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας του. Να υπενθυμίσουμε τις απαντήσεις του γιού του, Φοίβου Παπαδάκη, ο οποίος ήταν σε δύσκολη κατάσταση (δείτε εδώ τον λόγο που βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για την επιστροφή του στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ο οικοδεσπότης της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, καλώς εχόντων των πραγμάτων, γυρνάει τη Δευτέρα 19/12.

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν, καλοσώρισε το τηλεοπτικό κοινό του μέσα από την κάμερα του Skype και τους υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους σύντομα και του ζήτησε να τον συγχωρήσουν που δεν ήταν παρών. Επίσης, είπε ότι νόσησε από ένα συνδυασμό ιών.

Η συνάδελφος και συμπαρουσιάστρια του Μαρία Αναστασοπούλου του ευχήθηκε καλή ανάρρωση και να παίρνει βιταμίνες που θα τον βοηθήσουν αρκετά, ώστε να επιστρέψει γερός και δυνατός από Δευτέρα.

«Καλό Σαββατοκύριακο. Πάρε τις βιταμινούλες σου, πάρε δύναμη και τη Δευτέρα σε περιμένουμε εδώ, σωστά;» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου.

Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης για την περιπέτεια με τον κορονοϊό.