Survivor all star: «Νιώθω άβολα, δε μπορώ να πιστέψω ότι...» - Άναυδη η Μενεγάκη με το σκάνδαλο στον Άγιο Δομίνικο

Σχετικά με τα φιλιά του Πρίαμου & της Καρολίνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Νιώθω άβολα, δε μπορώ να πιστέψω ότι...» - Άναυδη η Μενεγάκη με το σκάνδαλο στον Άγιο Δομίνικο

Μετά το Κυριακάτικο (22/1) επεισόδιο του Survivor all star, την επομένη 23/1 βλέπουμε όλα τα πάνελ και τις εκπομπές να έχουν ως πρώτο θέμα συζήτησης το τρίπτυχο Βο - Καρολίνα - Πρίαμος.

Ο λόγος είναι ένας και έχει να κάνει με τα καυτά φιλιά στο στόμα, που είδαμε να ανταλλάσσουν ο Μάριος και η Καλύβα μέσα στη ζούγκλα, κάτι που από μόνο του δεν επιτρεπόταν.

Η παραγωγή πήρε τα μέτρα της, ωστόσο ο σύντροφος της Καρολίνας, ο Βο που είδε το επεισόδιο ένιωσε εκτεθειμένος κάτι, που αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο παρακολούθησε το επεισόδιο ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: Survivor All Star έκτακτη εξέλιξη: Οικειοθελής αποχώρηση για την Καρολίνα Καλύβα;

«Είχε δει μόνο το ένα πλάνο. Τον είχαν ενημερώσει ότι υπάρχουν κι άλλα πλάνα και ήθελε να δει με τα μάτια του ποια είναι τα άλλα πλάνα. Όπως τον έχουν ενημερώσει ότι σιγά σιγά κάποιος θα βγει και θα πει ότι υπάρχει ένα ερωτικό ειδύλλιο και έρωτας. Και μου λέει ο Μπο “κάτσε ρε συ θέλω να δω τις αντιδράσεις τους”. Αυτό που τον εξόργισε δεν ήταν ούτε ότι καθόταν πάνω στα πόδια του, ούτε τα φιλιά. Ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα, εκεί τρελάθηκε.

Ήταν αμίλητος και μου είπε να δω το πρόσωπό της, πώς θα είναι οι εκφράσεις της όταν μιλήσει και το πρόσωπό του. Γιατί ο Μάριος τον έλεγε τόσα χρόνια “κολλητέ μου, αρχοντάντρα μου” και ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι να βγει το πλάνο. Μου είπε για τον Μάριο ότι “εγώ του την παρέδωσα στα χέρια και του είπα να μου την προσέχεις και μου είπε αρχοντάντρα μου, ασ το πάνω μου”», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μέσα από την εκπομπή Ελένη προβλήθηκε ξανά το θέμα το μεσημέρι της Δευτέρας 23/1 με την Ελένη Μενεγάκη να ακούει προσεκτικά ό,τι έχει συμβεί και να σοκάρεται.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στο φλερτ του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα

«Το τι ζει ο καθένας μέσα στο σπίτι του και το ξέρει αυτός κι άλλοι 2-3 φίλοι του είναι αλλιώς… Δηλαδή νιώθω άβολα. Μπαίνω στη θέση του άλλου και λέω “πω, πω…”. Γι’ αυτό λέω -ερωτηματικό, μην κάψω κι αυτούς από το Survivor και λένε “τι σκέφτεται αυτή η γυναίκα”-, λέτε ότι ήταν και φίλοι…

Βρε μπας και τα είχαν πει όλοι μαζί και είπαν “Πάμε να κάνουμε λίγο έτσι… Δεν θα παρεξηγηθούμε μεταξύ μας”. Τώρα συγγνώμη, μπορεί να λέω και ακραία πράγματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ενώ ξέρεις ότι δημοσίως, θα γίνει θέμα, πας και το κάνεις… Δηλαδή φιλιέσαι και αγκαλιάζεσαι.

Θέλετε να μου πείτε ότι αυτοί με τις κάμερες δεν τους μετράνε και δεν λένε ότι λείπουν δύο; Εγώ θυμάμαι ότι έχουν κάμερες όλη τη μέρα, όχι;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.