«Δεν είναι αληθινή, είναι αγενής» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Αφροδίτη Γραμμέλη για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Λυπάμαι πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι αληθινή, είναι αγενής» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Αφροδίτη Γραμμέλη για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, προβλήθηκαν την Δευτέρα 23/1 οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία "ξεμπρόστιασε" και τον Μπο για την σχέση που είχε με άλλη πριν μαθευτεί το ειδύλλιο της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο.

Κατά την αναφορά της, όμως, σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor All Star, αλλά και στα ταίρια τους έξω από αυτό, η ίδια χαρακτήρισε την Καλύβα με πολύ άσχημες λέξεις και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στο πλατό.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε πρώτη τον λόγο και δεν δίστασε να πει με έντονο ύφος πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπερβολικά αγενής, τονίζοντας πως μιλάει χωρίς να έχει αποδείξεις στα χέρια της, με αποτέλεσμα απλώς να δημιουργεί ένα σούσουρο χωρίς ουσία.

Στη συνέχεια, με τα λεγόμενά της συμφώνησε και η Βρισηίδα Ανδριώτου που ήταν καλεσμένη σήμερα (23/1), εξηγώντας πως πρόκειται για κιτρινισμό (δείτε εδώ τι της είπε η Καρολίνα πριν φύγει).

«Η κυρία Ελέτσι δεν είναι αληθινή, είναι αγενής. Είναι αγενέστατη η κυρία Ελέτσι. Εκτός του ότι τοποθετήθηκε με χαρακτηρισμούς που δεν είναι ωραίο να ακούγονται δημόσια… Η κυρία Ελέτσι από πού κι ως πού θέλει να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; Τι θα πει στημένο; Να μας το αποδείξει», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και η Βρισηίδα Ανδριώτου επισήμανε από την πλευρά της: «Μάλλον η Ελίζαμπεθ χρειάζεται την κιτρινίλα για να μπει μέσα», ενώ η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις της, λυπάμαι πολύ».