Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Νίκος Ξανθόπουλος: «Επιθυμία της οικογένειας είναι...» - Η ανακοίνωση για την κηδεία του ηθοποιού

Είναι οριστικό!

Νίκος Ξανθόπουλος: «Επιθυμία της οικογένειας είναι...» - Η ανακοίνωση για την κηδεία του ηθοποιού
Facebook / Νίκος Ξανθόπουλος
News 23.01.2023 15:24
Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Νίκος Ξανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22/1, μετά από πολλές ημέρες όπου ταλαιπωρήθηκε στο νοσοκομείο. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της κόρης του) και παρόλο που χρειάζονται όλοι χρόνο για να ηρεμήσουν και να αποδεχθούν την κατάσταση, υπάρχουν θέματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Αυτά αφορούν την κηδεία του ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είχε εκφράσει μία τελευταία επιθυμία, η οποία δεν είναι γνωστό εάν θα πραγματοποιηθεί. Είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί δίπλα από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει, καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον δήμο.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου

Και δεν είναι μόνο αυτό! Από την άλλη πλευρά, η υγεία της πολυαγαπημένης του συζύγου δεν αφήνει πολλά περιθώρια ώστε να καθυστερήσει η κηδεία όσον αφορά στα διαδικαστικά θέματα της ταφής. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η οικογένεια του σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο της αποτέφρωσης, κάτι που θα γίνει γνωστό την ίδια ημέρα της εξόδιας ακολουθίας.

Την Δευτέρα 23/1, λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα αφού διέρρευσαν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, τα οικεία του πρόσωπα προχώρησαν σε μία ανακοίνωση για την ταφή, αποκαλύπτοντας και το μέρος, κάνοντας όμως και μία έκκληση.

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)», έγραφε η ανακοίνωση.

Δελτίο Τύπου Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια...

Posted by Actors House on Monday, January 23, 2023

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ελαφρύ το χώμα...» - Σπαραγμός στο Twitter για τον θάνατο του "παιδιού του λαού", Νίκου Ξανθόπουλου

«Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος» - "Έσπασε" η Άννα Φόνσου για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Share