«Παιδιά...»: Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου για περιστατικό με την Αννίτα Πάνια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Παιδιά...»: Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου για περιστατικό με την Αννίτα Πάνια

Το πρωί της Δευτέρας (23/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» με αφορμή την συνέντευξη της Αννίτας Πάνιας σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, αναφέρθηκαν σε αυτό και το κλίμα στο πλατό του Star, βάρυνε απότομα. Η Ελένη Χατζίδου, όμως το χειρίστηκε σαν σωστή παρουσιάστρια και δεν άφησε τίποτα να "πέσει κάτω".

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του νέου project, που έχουν ετοιμάσει η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, η επερχόμενη παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης και πόσο την αγχώνει γενικά σαν διαδικασία. Επιπλέον να μην ξεχνάμε τις τελευταίες δηλώσεις του παρουσιαστή (δείτε εδώ τα λόγια του).

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου για τα σχόλια της Αννίτας Πάνια

Η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την απορία της για τις μετρήσεις της AGB σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες, με αφορμή την τοποθέτηση της Αννίτας Πάνια ότι σήμερα δεν γίνονται πια οι τηλεθεάσεις-ρεκόρ του παρελθόντος.

«Επειδή τώρα τα μαθαίνω κι εγώ αυτά με την τηλεθέαση… γιατί τότε γίνονταν 40άρια και τώρα δεν γίνονται; Γενικά δεν πρέπει να είσαι χάλια για κανένα θέμα στη ζωή σου, εκτός κι αν είναι θέμα υγείς. Για οτιδήποτε άλλο που λύνεται, παιδιά ψυχραιμία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Αφού της εξήγησε το μοίρασμα της πίτας και τον αυξημένο ανταγωνισμό σήμερα με τα ιδιωτικά κανάλια, η Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε: «Υπάρχει παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση που πήγαινε το πρωί στην εκπομπή του και του έλεγες: καλημέρα, τι κάνεις; Και σου απαντούσε: νούμερα. Υπάρχουν άνθρωποι που το στομάχι τους πονάει, που δεν έχουν τίποτα άλλο στη ζωή τους εκτός από αυτό».

«Επειδή υπάρχουν όντως άνθρωποι που καμιά φορά πέφτουν στα πατώματα. Το βιώνουμε και τώρα που άνθρωποι δεν μιλιούνται αν είναι μια μέρα χαμηλά τα νούμερα. Τώρα η παρέα είναι που μετράει» σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα του "Ελεος"

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, έρχεται στο MEGA το «ΕΛΕΟΣ!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη να ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Πρώτος τους καλεσμένος είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο οποίος δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη. Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Αποδεικνύεται άκρως ετοιμοπόλεμος και εντυπωσιακά ετοιμόλογος απέναντι στις εύστοχες και προβοκατόρικες ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

«Πριν γίνεις newscaster ήσουν και άνθρωπος;» τον ρωτά η Αννίτα με τον μοναδικό της τρόπο.

«Για ένα μικρό διάστημα έχω υπάρξει και άνθρωπος» είναι η αφοπλιστική απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ.

Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο την προετοιμασία της συνέντευξης, καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε.Και επειδή δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», με την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συμβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, το «ΕΛΕΟΣ!» έρχεται αργά και απολαυστικά, φέρνοντας το ενδιαφέρον παρασκήνιο στο λαμπερό προσκήνιο!