Βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα - Η πρώτη ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα 

«Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / fotiniatheridou
Instagram / fotiniatheridou

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Φωτεινή Αθερίδου καθώς είναι για δεύτερη έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον νέο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα (δείτε εδώ ποιος έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση).

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο τον 3,5 ετών Θοδωρή, ο οποίος έχει πάρει το όνομα του παππού του. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η εκπομπή «Πρωινό μας» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τη Φωτεινή Αθερίδου έξω από το θέατρο στο οποίο και πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Η εγκυμονούσα ηθοποιός ωστόσο δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για την περίοδο που διανύει.

«Πολύ χαρούμενη, νιώθω πολύ ωραία, σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Φωτεινή Αθερίδου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα», είπε από πλευράς του ο Θοδωρής Αθερίδης ενώ για την εγκυμοσύνη της Φωτεινής μίλησε και η Σμαράγδα Καρύδη: «Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Είναι μια χαρά η Φωτεινή, την βλέπω. Έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπορεί να παίζει και στο θέατρο. Έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει που μεγαλώνει η κοιλίτσα».

Η πρώτη ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 23/01, η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης.

«Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει! #newentry #lifeisbeautiful #23weekspregnant #happy #family», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Φωτεινή Αθερίδου.