Survivor All Star: «Εγώ έβλεπα τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Μάριο & Καρολίνα

Τι είπε για τα πλάνα με τα φιλιά τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Εγώ έβλεπα τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Μάριο & Καρολίνα

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας 23/11 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μίλησε για την απόφασή της να μπει και πάλι στο ριάλιτι ενώ απάντησε και στην ερώτηση σχετικά με τον Μάριο Πριάμο και την Καρολίνα, με αφορμή τα πλάνα που φιλιούνται.

Την ώρα, μάλιστα, που συζητούσε με τον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε το "σούσουρο" που είχε δημιουργηθεί με την ηλικία της (δείτε εδώ πόσο δήλωσε ότι ήταν στο Survivor του 2017 και πόσο τώρα) και ο παρουσιαστής της ζήτησε να δείξει την ταυτότητά της.

«Φέρτε την ταυτότητά μου εδώ, την έχω στην τσάντα μου. Λυσσάξατε πια με την ηλικία, δύο χρόνια τον περνάω τον Βασάλο...», είπε και λίγη ώρα μετά μας έδειξε όντως την ηλικία της: «Λυσσάξατε με την ηλικία, 2 χρόνια περνάω τον Βασάλο», απάντησε.

Μάλιστα, η ίδια επισήμανε πως στο πρώτο Survivor κάνανε πλάκα και περνούσαν καλά ενώ, πλέον είναι ο νέος κύκλος αποτελεί ένα άγριο ριάλιτι. Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά τα όσα είπε για εκείνη, της ζήτησε συγνώμη, αλλά τόνισε πως ο φαρμακοποιός πάντα «χτυπάει» τις γυναίκες του παιχνιδιού.

Τα σχόλια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Μάριο & Καρολίνα

Έπειτα είπε:

«Πήγα γιατί δεν θα μπορούσα να το βλέπω το "All Star" από τον καναπέ μου, με τίποτα. Και ας μην κρυβόμαστε οι οικονομικές απολαβές ήταν καλύτερες από το 2017. Ήταν πολύ δύσκολο από την αρχή», είπε η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας.

Αναφορικά με τις «κρυφές» συναντήσεις των συμπαικτών της, η Ευρυδίκη είπε: «Εγώ έβλεπα τα παιδιά στους αγώνες, το βράδυ κοιμόμουν νωρίς. Επειδή δεν μου αρέσει οι άλλοι μιλάνε για τα δικά μου προσωπικά, δεν θα το κάνω και εγώ, sorry! Εγώ έβλεπα ότι συναντιόμασταν πριν τα αγωνίσματα και κάναμε αγκαλιές».