Πρωινό μας: «Δεν ήμουν έγκυος! Δεν με ενοχλεί, με αγαπώ...» - Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα κιλά της

Η απάντηση κόλαφος στον Νίκο Παρτσώλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: «Δεν ήμουν έγκυος! Δεν με ενοχλεί, με αγαπώ...» - Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα κιλά της

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με σκοπό να σχολιάσει όλα όσα γίνονται στο Survivor All Star αλλά και όσα βίωσε η ίδια όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο (δείτε πόσα χρήματα πήρε). Ανάμεσα στις αρχικές της δηλώσεις ωστόσο, μίλησε και για τα κιλά της.

Πολλά γράφτηκαν για το σώμα της στις δυο εβδομάδα που ήταν στο παιχνίδι, τόσο από τα social media όσο και από τις πρωινές εκπομπές. Η πρώην δημοσιογράφος λοιπόν, απάντησε σε όλους με τον πιο σωστό τρόπο.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα κιλά της.

«Τι γλυκό κορίτσι, όμορφο. Είσαι πολύ ωραία. Δεν είναι ωραίο να σχολιάζουμε, αλλά είναι ζηλευτό το σώμα σου, το πρόσωπό σου, η υγεία σου, η επιδερμίδα σου» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά καλωσορίζοντας την στο πλατό.

Τότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρήκε την ευκαιρία και απάντησε: «Με όσα κιλά κι αν είμαστε, είμαστε μία χαρά. Και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συνέχισε για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Νίκο Παρτσώλη. «Σχολίασε ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και μετά αναφέρθηκες και στα δικά σου κιλά. Να τα χαίρεσαι, αυτό έχει σημασία. Κατά καιρούς ακούω συνέχεια για τα κιλά μου. Είχα πάρει κιλά και είχα βγει στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί με είχε πειράξει επειδή αναφέρονταν σε ένα λεπτό θέμα όπως η εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ έτρωγα, δεν ήμουν έγκυος. Δεν με ενοχλεί, με αγαπώ και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα κιλά».

«Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, είμαι juicy, έχω αθλητικό σώμα. Μέσα στο παιχνίδι είχα πρηστεί γιατί ήταν οι περίεργες ημέρες του μήνα, αλλά μετά δεν προλάβατε να με δείτε ξεπρησμένη. Σημασία έχει ότι με αγαπώ. Χαριτολογώντας τα είπα αυτά στον Νίκο Παρτσώλη».

Τι είχε ακουστεί για τα κιλά της

Σε φωτογραφίες και αναρτήσεις στο twitter επικρατούσε χαμός και η Σκορδά στο Πρωινό μας, είχε πάρει θέση!

«Βλέπω ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στην Ευρυδίκη. Βλέπω σε κοινές παρέες και στα σχόλια στο Instagram από το πρώτο επεισόδιο να σχολιάζουν την εμφάνισή της και γίνομαι έξαλλη. Μου βγαίνει αυτή τη στιγμή να την υποστηρίξω γιατί είναι χυδαίο αυτό που γίνεται. Κάθονται και βλέπουν ένα παιχνίδι και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, κοιτάνε πόσο κοντό είναι το σορτσάκι και αν το σώμα της έχει αλλάξει.

Εμένα το σώμα της τώρα μου αρέσει πιο πολύ. Κάποιοι το σχολιάζουν με έναν τρόπο που είναι χυδαίος. Επίσης, συνδυάζεται πολύ εύκολα με το αγωνιστικό. Ούτε ο Βασάλος που έχει το τέλειο σώμα δεν έχει κερδίσει όλες τις μάχες» είπε σε έξαλλη κατάσταση η παρουσιάστρια.