«Ήταν ερωτευμένος μαζί μου» - Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας κατά του Λάκη Λαζόπουλου

«Δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν ερωτευμένος μαζί μου» - Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Αλέκης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1. Αρχικά αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας (δείτε τις τελευταίες εξελίξεις), ενώ το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου τον έκανε την ώρα που αποχωρούσε να επιστρέψει και να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, λέγοντας τον «νούμερο» αναφέρθηκε στην κόντρα που είχαν την εποχή που ο παρουσιαστής στην σατιρική του εκπομπή τον έκραζε.

Οι δηλώσεις Κούγια για Λαζόπουλο

«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, με παρουσίαζε ανίκανο, με παρουσίαζε ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με μένα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτός μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο. Δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο».

Η απάντηση "καρφί" του Λαζόπουλου στον Κούγια για τον ξυλοδαρμό του που έφερε την παραπάνω απάντηση του

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιβεβαίωση του Αλέξη Κούγια για την σωματική επίθεση που του είχε κάνει στο παρελθόν χωρίς κανένα λόγο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, πιο συγκεκριμένα, τον ευχαρίστησε για την ομολογία του, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ακόμα πικρία ανάμεσά τους, μιας που χαρακτήρισε την πράξη του ανήθικη με έντονο ύφος, ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως προσπαθεί να μη δίνει σημασία σε όσα γράφονται για εκείνον.

«Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο.

Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα… Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη…», είπε χαρακτηριστικά.