Απίστευτο τρολάρισμα του Νίκου Βέρτη στον Bo - Τραγουδούσε στην πίστα για απιστία και του έκανε κερατάκια

Α ρε Καρολίνα τι του έκανες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο τρολάρισμα του Νίκου Βέρτη στον Bo - Τραγουδούσε στην πίστα για απιστία και του έκανε κερατάκια

«Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Bο μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του trailer του Survivor All Star με τα φιλιά της συντρόφου του, Καρολίνας Καλύβα με τον φίλο του Μάριο Πρίαμο.

Από την στιγμή λοιπόν εκείνη, επικρατεί ο απόλυτος χαμός τόσο στον Άγιο Δομίνικο με την Καρολίνα να ξεσπά εναντίον όσον σχολιάζουν την προσωπική ζωή, αλλά και πίσω στην Ελλάδα με το twitter να την δικάζει σε κάθε ευκαιρία.

Οι κινήσεις του Bo μετά την απιστία της Καρολίνας και το τρολάρισμα του Βέρτη

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του, o Bo πραγματοποίησε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και η κίνηση του προς το φωτογράφο του youweekly.gr τα λέει όλα.

Ο τραγουδιστής και στιχουργός ωστόσο δεν έκατσε μόνο να φωτογραφηθεί, αφού πήγε στο καμαρίνι του Νίκου Βέρτη με τον οποίο γνωρίζεται και συζήτησαν σαν φίλοι τα όσα έχουν συμβεί, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Μάλιστα, μόλις ο Βέρτης ανέβηκα στην σκηνή τρόλαρε τον BO. Την ώρα που ερμήνευε την επιτυχία του «Φεύγω», στον στίχο «την προδοσία δεν συγχωρώ» του έκανε...κερατάκια. Φυσικά δεν παρεξηγήθηκε και δέχθηκε την πλάκα.

Να σημειωθεί πως ο Bo μετά τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο Survivor All Star, θα συναντηθεί με την μητέρα της Καρολίνας Καλύβα,

Παρόλα αυτά ωστόσο να πούμε πως ο τραγουδιστή δεν έχει κάνει unfollow την πρώην πλέον σύντροφό του Καρολίνα Καλύβα, παρά την απιστία της.