Δε μπόρεσε να κρατηθεί άλλο - Η κίνηση του Βο στα μπουζούκια μετά το επίμαχο πλάνο της Καρολίνας & του Πρίαμου στο Survivor all star

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο κακός χαμός βλέπουμε να έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Βο και την πρώην σχέση του μετά την απόφαση του Survivor all star να δείξει σε όλο το πανελλήνιο το πλάνο της Καρολίνας Καλύβα να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο τραγουδιστής όλες αυτές τις ημέρες μίλαγε με τα καλύτερα για το κορίτσι του, με τον ίδιο να τονίζει σε τηλεοπτικές δηλώσεις, πως δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ωστόσο μέσα σε ενάμισι μήνα δήλωνε, πως έλιωναν ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Βαλαβάνη για όσα είδε σχετικά με το ζευγάρι). Τα πράγματα άλλαξαν απότομα από τη στιγμή, που ο Βο είδε την καλή του απομονωμένη με τον άλλοτε φίλο του στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και έτσι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει δημόσια αν είναι η δεν είναι μαζί της πια (δείτε εδώ την απάντηση του).

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βο μετά σάλο με την Καρολίνα και τον Πρίαμο

Μετά λοιπόν από την προβολή του επεισοδίου ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί, που διασκέδασε ο Βο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρέα του και μάλιστα τον απαθανάτισε κάποια στιγμή να κάθεται μαζί και με τον Μάρκο Σεφερλή.

Να τονίσουμε εδώ, όπως φαίνεται και από το υλικό ο Βο ήταν αρκετά ευδιάθετος και μάλιστα σε όλα τα πλάνα, που τον έπιανε ο φακός έκανε την ίδια κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, τον βλέπουμε συνεχώς να κάνει με το χέρι, πως είναι όλα καλά και πως συνεχίζει μπροστά μετά από όσα είδε.

Bo μπουζούκια
Bo μπουζούκια Σεφερλής

Οι δυο σχέσεις που είχε πριν την Καρολίνα

Ο Μπο γεννήθηκε το 1973 στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του, επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Έμεινε με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν.

Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία κι από τότε μετρά χρόνια επιτυχίας! Είναι από τους τραγουδιστές που προσπαθούν κι έχουν καταφέρει - μέχρι τώρα - να κρατήσουν όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Με αφορμή την - τελειωμένη μετά από όλα αυτά - σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα που διήρκεσε σχεδόν δυο μήνες το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στις γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του.

Δείτε επίσης: Δε μπόρεσε να κρατηθεί άλλο - Η κίνηση του Βο στα μπουζούκια μετά το επίμαχο πλάνο της Καρολίνας & του Πρίαμου στο Survivor all star

Το 2021 ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον είχε απαθανατίσει σε μια σπάνια βραδινή εμφάνιση με την τότε σύντροφό του - Δανάη. Ντυμένη απλά και ποντάροντας στον διαχρονικό συνδυασμό λευκού και μαύρου η Δανάη έδειχνε χαλαρή στο πλευρό του Bo, με τους δυο τους να χαμογελούν στον φακό.

Πρώην σύντροφος Μπο

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά».

Μπο σχέσεις πριν την καρολίνα

Η σχέση τους όμως δεν προχώρησε. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος ο τραγουδιστής σε μια συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως κάποτε είχε έρθει κοντά με γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου

«Είχαμε μια μικρή σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, πριν δυο χρόνια όμως», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής ενώ η ίδια σε ερώτηση δημοσιογράφων είχε αναφέρει πως δεν μιλάει μαζί του.