Δεν έχουν καμία ομοιότητα μεταξύ τους - Μουσάτος και με ωραίο χαμόγελο ο αδερφός του Κοντιζά

Με τι ασχολείται;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένα πρόσωπο, που έχει αναδειχθεί ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Masterchef από τη θέση του κριτή, κάνοντας ωστόσο το κοινό να τον αγαπήσει τόσο ως προσωπικότητα όσο και ως σεφ.

Ο ίδιος τελευταία αισθάνεται περισσότερο άνετα να μιλάει και για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του, ωστόσο δεν ξέρουμε πολλά για τις δικές του ρίζες, δηλαδή για την οικογένειά του πριν κάνει τη δική του (δείτε εδώ την κόρη του στα γυρίσματα του Masterchef).

Παλιότερα στο podcast του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μιλήσει για την αρχή της καριέρας του και για την απόφασή του να παρατήσει τη δουλειά του στην τράπεζα, ενώ αναφέρθηκε και στην Δέσποινα, τη γυναίκα της ζωής του την οποία γνώρισε στο "Αλάτσι".

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός. Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο».

Μέσα από μία φωτογραφία, που διέρρευσε ωστόσο μέσα από το Breakfast at star είδαμε μία σπάνια, κοινή φωτογραφία του Κοντιζά με τον κατά τρία χρόνια μικρότερο του αδερφό, τον Κοσμά.

Ο μικρότερος αδερφός του Σωτήρη Κοντιζά

Οι δύο τους δεν κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις και από όσο έχει δηλώσει ο Σωτήρης δεν έχουν και πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους: «Ο αδελφός μου δεν ασχολείται με την μαγειρική αλλά ωστόσο φτιάχνει καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας».

Σε κάθε περίπτωση και ο Κοσμάς εκπέμπει τη δική του γοητεία, ωστόσο θα λέγαμε ότι δε μοιάζει με τον αδερφό του, ο οποίος είναι πάντα ξυρισμένος και με τα μαλλιά του κομμένα κοντά.